Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radio se ispričao
Povratak na članak

Voditelj pitao veleposlanika: Jesu li i Židovi odgovorni za rastući antisemitizam?

Radiopostaja je sa svoje internetske stranice uklonila emisiju te se ispričala zbog tog pitanja

Komentari 23

Avatar Istina je voda duboka
Istina je voda duboka
10:07 18.02.2015.

Takva pitanja se ne postavljaju, jer su istinita...a istina nije baš popularna u ovom nakaradnom svijetu. Čudim se da nije ispod ovog teksta zabranjeno komentiranje.

VL
BR
Brandfackel2
09:54 18.02.2015.

Toliko o slobodi govora i nezavisnim medijima u ovim kvazidemokracijama, a u stvarnosti ljevičarskoliberalnom fašizmu... Promptno uklonili emisiju, kao što su eliminirali Evu Herman sa njemačke televizije jer je samo iznijela neospornu činjenicu da su nacisti dali ogroman doprinos u izgradnji njemačke cestovne infrastrukture... Antisemitizam je u ovoj sramotnoj judeomasonskoj "zapadnoj demokraciji" ništa drugo negoli biznis na kojem se zgrću bilijuni... Baš kao što je u Hrvatskoj izmišljanje ustaštva nepresušni izvor financija za razne "nevladine" udruge, lezileboviće i komunističke uhljebe...

VL
DU
Deleted user
09:56 18.02.2015.

Malo čudno ponašanje veleposlanika... znači, prije sto godina su židovi bili ubijani i mučeni, što dakako ne negiramo, i sada smiju u ime te žrtve oni biti ti koji smiju svašta raditi? Ne govorim samo o ovom slučaju, mislim ii na tvz preventivne napade na iračka i iranska postrojenja, na rušenje kuća Palestincima... zamislite da hrvatska vlada sruši pet kuća u pupovčevom selu zbog njegovog vrijeđanja Hrvata.. a upravo tako židovi rade s palestincima...

VL
MX
Mister X
10:19 18.02.2015.

Jesu li i Židovi sami odgovorni zbog rastućeg antisemitizma? – pitao je voditelj Švedskog radija veleposlanika Isaaca Bachmana na što mu je """"ovaj u šoku""""" kazao da neće odgovoriti na to pitanje. Jer to kako se smije u opće pitatii tako nešto što se unaprijed svako dijete u Palestini zna da je odgovor jok a uostalom za takvo pitanje se u Izraelu ide .... teško sa polomljenim nogicama !

VL
DU
Deleted user
10:28 18.02.2015.

Taj, tu se nemre nikaj. Kad su posrijedi Židovi, homoseksualci i tzv. ljudska prava, onda se treba strogo pridržavati tzv. političke korektnosti. Ali, pazi sad, kad je riječ o kršćanstvu, a pogotovo o Katoličkoj Crkvi, onda je politička nekorektnost ne samo dopuštena nego i te kako poželjna. Masonski i neoliberalni ideolozi predobro znaju tko je jedini kadar proniknuti u njihove gospodarske, političke i svjetonazorske magle i zato ga se boje više nego vrag tamjana.

VL
TE
terzijan
10:05 18.02.2015.

Sve države svijeta možeš pljuvati,predsjednike i narod.....ali Žida opravdano kritizirati,e to nemre.Jel' to ta demokracija ,pravo,humanizam,etika...?Štaa je s otetom zemljom Palestinaca,ti se ljudi drže u GETU 60-etak godina.......

VL
Avatar Neron
Neron
10:09 18.02.2015.

Stvarno mi nije jasno što je problematično u postavljanju pitanja? Nije, dakle, iznesena tvrdnja, nego je postavljeno pitanje. Pitanje koje daje mogućnost da se odgovori i da argument kako Židovi nisu odgovorni. Ili možda ipak njihove akcije u Palestini (i drugdje u svijetu) daju razloge za slične odgovore? Meni je jasno da Židov u Danskoj nikako nije odgovoran za smrt koju u Palestini donese židovsko granatiranje, ali ta činjenica postaje potpuno nebitna Palestincu kojem je u takvom granatiranju stradala obitelj. Nasilje kao odgovor na nasilje neće rješiti situaciju. Jedna je stvar pokazati zube, ali ako se nakon pokazivanja zubiju ne pokaže interes za rješavanje problema, prije ili kasnije ti zubi će biti razbijeni.

VL
Avatar sjena_vjetra
sjena_vjetra
10:39 18.02.2015.

Napokon se netko usudio javno postaviti pitanje ponašanja Izraela, kako jedan narod od žrtve postaje zlostavljač slabijeg naroda...

VL
VK
vk52
11:07 18.02.2015.

To je istina da je Zidovski narod patio pod fasistickom cizmom to mi svi i znamo,ali me cudi da taj napaceni zidovski narod iz te cinjenice nije nista naucio.Nego oni isto to rade kao i fasisti i jos ocekuju od ostatka svijeta da o tome ne pricaju zalosno ali istinito dokle je demokracija dosla.Jedni mogu raditi sta hoce (ne samo zidovi) a drugi nemaju pravo da se brane,to smo mi Hrvati osjetili na svojoj kozi fuj.

VL
ZO
zoom
13:10 18.02.2015.

Dobro pitanje i na mjestu...zato i nije imao odgovor,nažalost

VL
Avatar Chicha
Chicha
18:26 19.02.2015.

Legitimno pitanje a istina boli!!

VL
Avatar Chicha
Chicha
18:40 19.02.2015.

Jevreji su svoje lazi zastitili zakonima i kontrolom medija, tako da je nemoguce sprovesti pravo slobode govora, sto si blizi istini sve si vise demonizovan, tako da je na kraju neminovno izvinjenje! Utopija!!

VL
PA
pahulja
15:18 18.02.2015.

Komentari potvrdjuju kako je nas pokojni bio u pravu kad Vas je zvao ' Stoka sitnog zuba', ' Jalnusi' itd. To ide skoro sve komentatore.

VL
ST
strsica
11:27 18.02.2015.

Yep, krivi kao oni Kriscani koje su prljavci upucali nedavno.

VL
OG
Oger
10:56 18.02.2015.

Brandfackel, ...nemoj lagati. Hermann nije smjenjena zato sto je govorila o cestama sagradjenim za vrijeme Hitlera vec zbog njenog generalnog velicanja vremena nacionalsocijalizma.

VL
OG
Oger
10:54 18.02.2015.

Ovdje opet tipicni komentari hrvatskih antisemita, koji ama bas nista ne znaju i ne razumiju. Krscanska crkva je Zidove proganjala dvije tisuce godina i svi tzv krscani, ukljucujuci i pretke vrlih komentatora, su stoljecima sudjelovali u tom progonu i ubijanju.u. I onda se cude da se Zidovi boje i brane.

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
10:22 18.02.2015.

Antisemitizam bez granica !!!Dobro je Bendjamin Netanijahu rekao.Najsigurniji ce biti Jaudiji sveta ako se vrate u svojoj domovini Israelu !!! Zivot po Hrvatskoj i sl.drzavama je samo umiranje na ratama !!! Zalosna istina !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.