Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija knjige

Vlč. Sudac: Radije bih bio "u koži" Ante Gotovine, nego u Mesićevoj

sudac (1)
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
1/3
14.04.2011.
u 20:50

Sudac nije ostao dužan niti katoličkoj crkvi i kardinalu Josipu Bozaniću kritizirajući posljednji građevinski pothvat Kaptola, odnosno novo sjedište Hrvatske biskupske konferencije

Na promociji  knjige Zdravka Tomca "Hvalospjev ljubavi" koja je održana u četvrtak navečer u karlovačkom Gradskom kazalištu Zorin dom, gosti su bili  vlč. Zlatko Sudac, zatim don Vinko Puljić i Ivan Puljić te Ante Kovačević. Knjiga je nastavak priče o autorovom obraćenju i razmišljanju o politici i vjeri u kojoj poziva da se u životu dade prednost kulturi života nasuprot kulture smrti.

Govoreći o značaju religije, velečasni Sudac oštro je kritizirao i hrvatske bogataše, te kapitalizam. Rekao je da je javnosti i narodu zapravo i bolje da ne znaju na koji su način bogataši došli do silnoga bogatstva, odnosno da su narod pokrali, ali da to i sada rade. Govoreći o aktualnoj političkoj situaciji kazao je i kako bi radije bio "u koži" Ante Gotovine i bio u zatvoru jer je časno branio Domovinu, nego "u koži" bivšeg predsjednika Stjepana Mesića. Svi su gosti Tomčeve knjige rekli kako su oči hrvatske javnosti trenutno uperene prema sjeveru u iščekivanju presude Haškog tribunala za hrvatske generale.

Velečasni Zlatko Sudac nije ostao dužan niti katoličkoj crkvi i kardinalu Josipu Bozaniću, kritizirajući, između ostalog, i posljednji građevinski pothvat Kaptola, odnosno novo sjedište Hrvatske biskupske konferencije.

- Meni nisu potrebni zidovi od oniksa - ustvrdio je Sudac i dodao da će, uz Božju pomoć, ustrajati i u gradnji psiho-socijalnog centra za pomoć braniteljima, te da će u taj projekt uložiti sav novac koji dobije od donacija.

Komentara 289

FE
Fedele
01:48 15.04.2011.

On bi radije u generalovu kožu ?! :))))))) A bi li možda i generalsku slavu ?! Hm ?! Koliko imaš godina Zlatko ? Gdje si bio kad je grmilo ? Zašto nisi uzeo pušku... ako si muško ? Lako jeo je tudjim pimpachem po trnju mlatiti. Zašto nisi malo postavio i svoja ledja ? Nisi ti ni do koljena - ni Gotovini, ni Mesiću ! Ti si samo folirantski šminker, koji zaradjuje na ljudskoj slabosti i ljudskom praznovjerju. Da ima nešto vrijedno kod tebe, Crkva te ne bi odgurnula !

SV
svarun
10:18 15.04.2011.

jel\' to o skromnosti govori va ljudska karikatura koja koristi drago kamenje za mozaike? vidim da mu se gotovina vise svidja. nije sramota priznati koji tip muskarca se kome svidja. sudac vol dominantne, :)

DU
Deleted user
01:52 15.04.2011.

Hahaha na što liči ovaj Sudac bože mi oprosti! Koji glumac, pozer i šminker!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije