Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlatko Silobrčić:
Povratak na članak

'Imamo 4 prijave koje se odnose na Pavu Barišića, razmotrit ćemo ih sljedeći tjedan'

Odbor će razmotrite sve četiri prijave i vidjeli ima li osnove da se one uzmu za predmet, a potom će izreći svoje mišljenje

Komentari 2

HO
HodoČasnik
13:12 21.10.2016.

Prijave drže u ladici punih 5 i pol godina i sad kad je ovaj postao ministar "oni će te prijave razmotriti slijedeći tjedan". Ovo je dno dna! Crnje od Staljinovih metoda!

VL
NE
neboiznadzagreba
12:59 21.10.2016.

Bitno je sada utvrditi da li je nastupila djelomična ili asolutna zastara, zatim možemo..., a onda ćemo... Čini mi se da se (ne)djeluje u skladu s omjerom političke (ne)moći i da su svi postupci koji izađu pred javnost, tek odjecici zakulisanih igara u kojima se traži javna podrška za nešto o čemu javnost nema pojma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.