Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lopov uhvaćen

Vlasnik ostavio ključ u vozilu pa mu ga ukrali

mercedes,zapalio,čalušić (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
26.06.2013.
u 11:04

Riječka policija uhvatila je 26-godišnjeg Riječanina za volanom ukradenog Mercedesa

Sinoć oko 19,30 sati opatijskoj policiji vlasnik Mercedesa javio je da mu je automobil ukraden. Pokrenuta je potraga za vozilom koje su policajci iz Interventne jedinice policije Rijeka uočili u Istarskoj ulici u Rijeci. Za volanom su zatekli 26 godišnjaka iz Rijeke koji je priveden na kriminalističko istraživanje. Prema dosadašnjim saznanjima vlasnik je oko 19 sati parkirao Mercedes ispred hotela u Opatiji i u automobilu ostavio ključ što je kradljivac iskoristio i odvezao se s Mercedesom put Rijeke. Istraga se nastavlja.

>>Policija uhvatila kradljivca s opuzenskog područja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije