Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LANI VOZILI PROSJEČNO 43,7 KM NA SAT

Vlakovi u Hrvatskoj na sto kilometara kasne sedam minuta, u HŽ-u imaju objašnjenje zašto je to tako

13.03.2024.
u 06:30

Planira se da vlakovi na prugama od međunarodne važnosti voze do 160 km/h, na regionalnim prugama do 120, a na lokalnima do 80 km/h

Komentara 11

PO
poluprovokator
07:11 13.03.2024.

U željeznicu je upumpano beskonačno našeg novca, poslovi isplativog prijevoza se prepuštaju strancima, u HŽ radi puno podobnih i namještenih, svi natječaji složeni po ključu unaprijed preferiranog dobavljača... Još jedna prodaja nacionalnih interesa. Vujnovcu zatrebala pruga od LNG i odmah se gradi novi Krčki most sa prugom...

BR
Brana
07:52 13.03.2024.

Kako kaže ona stara: Kad su Kinezi čuli koliko se vozi od Zagreba do Splita, bili su uvjereni da je Hrvatska dva puta veća od Kine.

JE
Jegermeister
07:00 13.03.2024.

43 km/h prosječna brzina…jel to možda zato što kradeze-ovci kradu željezo od mostova i tračnica? Sjetimo se zadnjeg slučaja u Karlovcu kada su uhvaćeni u krađi metalnih dijelova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije