Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 14 DO 15 SATI
Povratak na članak

Vlakovi će sutra stati na sat vremena zbog štrajka strojovođa

Zbog najavljenog štrajka solidarnosti osam vlakova bit će otkazano, a 79 vlakova koji će stajati između 14.00 i 15.00 sati kasnit će u polasku i dolasku

Komentari 1

Avatar comparator
comparator
14:55 28.05.2015.

Ovo će izgledati kao redovno kašnjenje pa se nemojte zabrinjavati. Ipak trebalo bi ih sve otpustiti jer prema nama drugima imaju izuzetno velike plaće i beneficirani staž. Ako nisu zadovoljni neka mijenjaju posao. Građani ionako plačaju direktno i putem proračuna slabu uslugu HŽ-a . Usluga, sporost ,neudobnost,i zapuštenost vlakova je užasna .Da nije bilo Marije Terezije ni ovo nebi imali. Sječam se da nam je i Kenedi poklanjao njihove odslužene dizelke. Mi smo uložili jedino u plaće i regrese zaposlenih i dali smo im prava.Sad dižemo kredite koji su uloženi u kubike šodra kako bi se sakrilo i opralo njihovo podizanje ali od konkretnih promjena ni p. Zamislite jedna pruga prema Koprivnici je modernizirana . Treba ih sve zaprti i ne pustiti više nikad jer je sigurno toliko ukrađenog da i oni koji daju kredite to ne smiju priznati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.