Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad će na vrijeme?

Vlak s ministrom prometa Hajdaš Dončićem kasnio u Koprivnicu!

Hajdaš Dončić (1)
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/6
11.05.2013.
u 13:20

Vlak u kojem je bio ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić zakasnio je danas u Koprivnicu sedam minuta. Umjesto u 11,08 minuta, kako piše u voznome redu, u kolodvor je ušao u 11,15 minuta.

Vlak u kojem je bio ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić zakasnio je danas u Koprivnicu sedam minuta. Umjesto u 11,08 minuta, kako piše u voznome redu, u kolodvor je ušao u 11,15 minuta.

Ministra smo pitali kad će doći vrijeme da HŽ-ovi vlakovi više ne kasne. - Kad se završi kompletna obnova infrastrukture i voznih jedinica - odgovorio je Hajdaš Dončić i raspalio po lokalnim temama budući da je na predizbornoj turneji Koprivničko-križevačkom županijom.

Najavio je da će drugi kolosijek na cijeloj dionici pruge Rijeka - mađarska granica, znači i Podravcima važna dionica od Križevaca do Botova, biti dovršen 2018. ili 2019. godine, i to za brzinu cargo prijevoza od 160 kilometara na sat, a za putnički promet još i veću. Također je najavio da će brza cesta do Križevaca biti gotova na jesen 2015. godine, a dotad bi trebali biti gotovi projekti za dionicu do Koprivnice.

- Gradnja te dionice, pak, mogla bi biti dovršena 2017. ili 2018. godine - kazao je Hajdaš Dončić.

>>'Nisam ja Kalmeta da mašem čarobnim štapićem pa kažem hura'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije