Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vlak iskočio iz tračnica, sedmero mrtvih Tajlanđana

tajland
AFP
05.10.2009.
u 08:28

Najmanje šest vagona od njih 16 iskočilo je iz tračnica, a uzroci nesreće još se istražuju. Čak 45 ozlijeđenih prevezeno je u dvije obližnje bolnice.

Putnički vlak koji je putovao iz provincije Tang prema Bangkoku, glavnom gradu Tajlanda, iskočio je iz tračnica u okrugu Hua Hin, poginulo je sedmero putnika, a deseci su ozlijeđeni. Najmanje šest vagona od njih 16 iskočilo je iz tračnica, a uzroci nesreće još se istražuju.

- Informacije koje trenutačno imamo govore da je sedam putnika nađeno mrtvo na mjestu nesreće. Svi su Tajlanđani - izjavio je šef policije okruga Hua Hin.
Čak 45 ozlijeđenih osoba prevezeno je u dvije obližnje bolnice.

Na terenu su spasioci koji tragaju za preživjelima, a na mjestu događaja je i dizalica koja bi trebala ukloniti vagone.

Ključne riječi

Komentara 1

AG
Agramer198
08:45 05.10.2009.

Strašno. Azijske željeznice s izuzetkom Japana i Južne Koreje su katastrofa. Kina se malo popravila u azdnje vrijeme, ali ipak... Bili su mi rođaci prošle godine u Indiji, Vijetnamu i Maleziji i kažu da su im vlakovi većinom 50-60 godina stari, da ih još dosta fura na ugljen, a da NA vagonima zna sjediti po 50 ljudi... Kad su se vratili obećali se da više nikada neće reći rijeć protiv HŽ. I vjerujem im. Vidio sam slike. Strašno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije