Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera šipan

Vlahušić: Vićan mi je podmetnuo ugovor!

vlahušić
Grgo Jelavić/PIXSELL
29.06.2010.
u 14:56

Istina, potpisao sam i taj dokument koji nisam pozorno pročitao i to je moja greška za koju sam spreman snositi posljedice, kaže Vlahušić.

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić optužio je svojega koalicijskog partnera Peru Vićana da mu je podmetnuo ugovor za kupnju kuće Dubravka na Šipanu koja je u vlasništvu Vićanove tvrtke Dubrovačko primorje.

- Istina, potpisao sam i taj dokument koji nisam pozorno pročitao i to je moja greška za koju sam spreman snositi posljedice. No šteta nije napravljena jer čim smo utvrdili da postoje dva slična dokumenta, odmah sam obavijestio Društvo prijatelja dubrovačke starine da je ovaj drugi, na kojemu je dopisana stavka o posudbi Dubrovačkom primorju nevažeći - rekao je Vlahušić koji je od Društva tražio pozajmicu za gradsko poduzeće Vrtlar, a onda mu je, prema njegovim riječima, Vićan podmetnuo drugi dokument.

Nije poznato kako je Vićan uspio staviti sporni dokument na gradonačelnikov stol, a bez da prođe gradske službe. Samo je jasno da je Vlahušić najavio Vićanovu smjenu sa svih pozicija.

Komentara 10

DU
Deleted user
15:05 29.06.2010.

Pokažite mi nevinu prostitutku i dovest ću vam poštenog političara zauzvrat! Podmetnuli su mu ugovor na potpis, a da nije ni pogledao... Aha! Kako prozirno, više priliči vicevima o plavušama nego sijedim liječničkim glavama, zar ne?

ZO
Zonasumraka39
15:07 29.06.2010.

E jebiga,ovim ljevičarima stalno netko podmeće kad se razotkriju afere u kojima oni sudjeluju....,\"bezgrešni,\"što ćeš....

FE
Felicijen
16:34 29.06.2010.

A i novce mu vjerojatno neki guraju u džepove a on neće pa neće. Poštenjačina neka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije