Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMJESTO MOSTA

Vlahušić: Koridor do Dubrovnika preko BiH gotov već za tri godine

'29.06.2010., Mala gradska vijecnica, Dubrovnik - Gradonacelnik grada Dubrovnika Andro Vlahusic sazvao je press konferenciju nakon sto je tri puta odbijen zahtjev za trazenom dokumentacijom vezano za
Grgo Jelavić/PIXSELL
03.01.2012.
u 00:23

Mandatar za predsjedavatelja Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda rekao je za HTV da bi takav projekt bio moguć

Nakon što je novi hrvatski premijer Zoran Milanović u razgovoru za Večernjakov Obzor najavio da će Hrvatska graditi prometni koridor kroz BiH do Dubrovnika, i iz BiH su stigle pozitivne reakcije na takav plan.

Mandatar za predsjedavatelja Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda rekao je za HTV da bi takav projekt bio moguć.

– Mislim da je interes Hrvatske i BiH u ovom slučaju istoznačan – susjedne smo države povezane dugom granicom i tržišno trebamo jedni drugima – izjavio je Bevanda te dodao da se nada skorom susretu s Milanovićem.

– To je kratka dionica od 30 kilometara koja ide od Ploča na Opuzen, zaobilazi Neum i ulazi u Dubrovačko primorje. Takav izdvojeni koridor već je ucrtan u županijske planove i mogao bi biti gotov već za tri godine – izjavio je za HTV Andro Vlahušić, dubrovački gradonačelnik.

Komentara 408

OB
-obrisani-
11:32 03.01.2012.

03.01.2012. u 11:31h liburnik a ulica? sabor je odavna cirkus bez pameti

OB
-obrisani-
11:42 03.01.2012.

ma kaj će nama milijardica u proizvodnju....kad je bolje plačati kamate za prazne ceste

FR
Freeman
11:06 03.01.2012.

@ liburnik - Bravo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije