Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporni 'kontakt'

Vlahov maknut s ekrana zbog lažiranja emisije uživo

'23.04.2009.,Zagreb - Petar Vlahov, voditelj HRT Photo: Anto Magzan/Vecernji list'
'Anto Magzan/Vecernji list'
16.11.2012.
u 20:45

Petar Vlahov na odluku Mirjane Rakić žalio se Goranu Radmanu pa će slučaj riješiti povjerenstvo

Vodstvo HRT-a kaznilo je 30-postotnim smanjenjem plaće voditelja i urednika “Kontakta” Petra Vlahova i Veljka Jančića zbog lažiranja emisije uživo prošle srijede. Iako s HRT-a nismo dobili potvrdu da je Vlahov kažnjen i micanjem s ekrana, doznajemo da su ga obavijestili kako do daljnjega neće voditi emisije.

Sad je samo reporter u emisiji “Spektar”. Vlahov se na odluku v. d. ravnateljice HTV-a Mirjane Rakić žalio Goranu Radmanu. Glavni ravnatelj HRT-a slučaj je prepustio povjerenstvu koje će u ponedjeljak odlučiti je li kazna previsoka. Kazna koju je dobio Vlahov zadnja je opomena prije otkaza, a u istom su položaju i Aleksandar Stanković te Ivan Jabuka koji su kažnjeni zbog gostovanja lažnog doktora ekonomije Darka Mihajlovića u “Nedjeljom u 2”.

Vlahov je “Kontakt” snimio dva dana prije jer tijekom emitiranja nije mogao dobiti studio, a na HRT-u ne smatraju da je to organizacijski propust zbog kojeg bi još netko trebao odgovarati. Takve se stvari, kažu na televiziji, događaju, ali Vlahov je onda gledateljima trebao reći da emisija ne ide uživo, a pogotovu nije smio lažirati telefonske upite gošći, trenerici muškog nogometnog kluba Tihani Nemčić.

>>Kazne na HRT-u: Manje plaće Hloverki i Stankoviću

Ključne riječi

Komentara 12

BL
Blekpanther
21:08 16.11.2012.

Neznam jeli Vlahov pravi ali ovaj Rotim i Zuber sto su vodili prenos dolaska generala djelovali su jadno izgubljeno ako su oni pravi onda laku noc HTV.

OB
-obrisani-
22:09 16.11.2012.

A zašto nas Tarik u svim svojim emisijama uvjerava kao da idu uživo, kao da smo svi mi majmuni, čak štoviše on nas i kandidate na silu u to uvjerava. Gdje je tu odgovornost ili poštovanje onih koji sve to plaćaju.

LO
lokun
20:48 16.11.2012.

A što je s Edijem Škovrljom koji najavi prilog o akademiku i onda na kraju priloga ne bude. Rade Rakići Jovanovići, Stankovići, Nikolići, Veličkovići dobro svoj posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije