Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo iz vlade
Povratak na članak

Vladino pismo HRT-u: Niste se ni ispričali ni priznali da ste uprskali

To je prvi put u šezdesetak godina da se Hrvatska radiotelevizija, točnije njezin Odjel za odnose s javnošću, pobunio protiv jednog predsjednika vlade ili Republike zbog "nedopustivog pritiska“.

Komentari 9

W4
wede 40
12:09 19.03.2013.

Moram priznati da si mi nedostajao. Samo raspali.

VL
OB
-obrisani-
11:40 19.03.2013.

S cim se budale ponose, tog se pametni srame.

VL
MA
matador007
12:02 19.03.2013.

Dobrog li vica,stvarno ste nas nasmijali!

VL
BO
bobo
12:05 19.03.2013.

onaj tko je sinoć gledao Dnevnik nije mogao ne zamijetiti desetak priloga s nasmiješenim Predsjednikom koji se smije, dijeli poklone i prima delegacije pun sreće i osmijeha i jedan prilog Premijera koji opravdano dijeli lekcije. očito netko na HRTu želi jednoga predstaviti kao GOOD GUY a drugoga kao BAD GUY. što bi englezi rekli "thats the point"

VL
OB
-obrisani-
13:14 19.03.2013.

Mislim da je vrijeme za nove parlamentarne izbore ovo je nedopustivo da se ovako vodi drzava!!

VL
BO
bobo
13:29 19.03.2013.

ma taj novi Ravnatelj do dan danas nije napravio ama baš ništa pozitivno dolaskom na HRT. i dalje je okružen poltronima koji su mu se uvukli u dupe do kraja. stari kadrovi koji su bili dobri onima prije njega dobri su i njemu. njeguje ih i uzgaja, a oni mu se bezočno uvlače. tamo nema ničega osim nepotizma i redom kadrova koji su i dalje ostali na funkcijama, a koje je doveo sanader i njegova lopovska klika, samo ovaj put "umivenih" u skladu s novim vjetrovima koji pušu. tamo se osjeća smrad i vonj truleži, a ovoga koji je dobio mandat trebalo bi nabiti nogom u guzicu jer i to je korak naprijed. HRTom pod geslom neovisnosti medija kojeg mi svi plaćamo vedri i oblači ista bagra koja je to radila i prethodnih godina. ništa se nije promijenilo, a to smo u najmanju ruku svi očekivali. zato je vrijeme za smjene i ostavke.

VL
LI
LILLIT
14:07 19.03.2013.

HRT svoj posao nije obavio profesionalno, vec sasvim suprotno i zlonamjerno. Trebalo je pustiti cijeli govor premijera, pa prepustiti javnosti da sama odluci, kvalitetu.

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
16:35 19.03.2013.

HDZ se hvali kako su usvojili kodeks ponašanja u smislu fer pleja. Vidio sam ih danas u tom fer pleju za zasjedanja Sabora. Od njega nema niti H, a što im je lijepu objasnio Radoš i Pupavac. Ovi koji suu smjenjeni to su i zaslužili.

VL
OB
-obrisani-
16:46 19.03.2013.

Ukiniti vladu i pustit HTV...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.