Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Citirao Reagana
Povratak na članak

Putin: Spreman sam na susret s Trumpom, bilo gdje

Ruski predsjednik je izrazio podršku Donaldu Trumpu u borbi protiv terorizma i ponudio suradnju s Pentagonom i CIA-om

Komentari 21

Avatar Sidewinder
Sidewinder
17:50 30.03.2017.

Sankcije ostaju ... pojacavati rusku ekonomiju...

VL
Avatar mason
mason
17:52 30.03.2017.

Putin pada na koljena .Sankcije su pocele da daju rezultate,narod je na ulicima.Strah od revolucije i raspada ruske Federacije.

VL
Avatar dobry
dobry
19:43 30.03.2017.

"Kadija te tuži-kadija ti sudi"! Najjednostavniji opis "demokracije" u Putinistanu.

VL
Avatar lola lola
lola lola
02:23 31.03.2017.

Moze. Ako budu neke bunga bunga zabave.

VL
Avatar zda
zda
22:34 30.03.2017.

A sa Cro Copom?

VL
MX
Mister X
22:20 30.03.2017.

Putin: Spreman sam na susret s Trumpom, bilo gdje , vjerujem dok tamo u Rusiji gdje je predsjednik slobodan da radi za što je plaćen i izabran !!!!! Dok vidimo u Americi i""demokraciji"""" nije tako jednostavno to odlučiti jer tu odluku ne donosi predsjednik bez suda i tuđih prohtjeva ... Vidjeli smo što god proba on da napravi; Američki predsjednik odmah mu sud zabrani i ne smije da mrdne sud skače na zadnje noge i određuje zabranjuje . Sud jedino jedino da je slobodu; dozvoli slobodno da mu ženu i djecu provociraju i totalno degradiraju kao da su svi maloumni uključujući i samog Poglavicu amerike " kako tvrde i mnogi i vjeruju da je Putina im izabrao Trumpana za poglavicu !!!

VL
DU
Deleted user
19:42 30.03.2017.

Trump se mora malo ohladiti i skulirati ali otom potom bit će super ako povuće svoje teroriste u ameriku. Putin u svakom slučaju jača domaću ekonomiju i svakako ne ovisi toliko o zapadnim novotarijama ima dosta svojih. Ukoliko i jedni i drugi prestanu svojijm vojskama terorizirati svijet puno je postignuto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.