Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljni građani odlučili
Povratak na članak

Vladimir Putin: Brexit je rezultat arogancije britanske vlasti

- Razumijem zašto se ovo dogodilo, ali potrebno je znati da nitko ne želi hraniti i subvencionirati slabije ekonomije - smatra Putin.

Komentari 17

Avatar lvan12
lvan12
17:38 26.06.2016.

Otkad je Donald Tusk Poljski premijer??

VL
DU
Deleted user
16:46 26.06.2016.

Stvarno je covjek u pravu !! Jbs narod koji vozi jednom stranom a cijeli svijet drugom!

VL
Avatar dr.pavelic
dr.pavelic
19:06 26.06.2016.

Hvalaa Britaniji sto su otisli ...Eu je sad cistija.....

VL
Avatar dr.pavelic
dr.pavelic
19:08 26.06.2016.

Moram rec da nisi u krivu USA je svima preko....k...

VL
Avatar d-ano
d-ano
22:23 03.08.2016.

,,putin jos nije izracunao koliku ce ostetu trazit od njemacke i WW kao amerikanci,,ali ubrzo dolazi i to,,trebao bi i zabranit uvoz auta iz njemacke,,,

VL
Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
05:19 27.06.2016.

Ako je Sadiq Khan londonski gradonacelnik onda je stvarno vrijeme za promjene. Bravo Britanci! Dolje globalisticka mafija!

VL
Avatar Pinokio
Pinokio
16:47 26.06.2016.

Ma kakva arogancija, nista bas nista se u britanskoj politici ne dogadja slucajno.

VL
CV
CENZURIRANO_VL
16:51 26.06.2016.

Tocno je da su upravo englezi (ne britanci, englezi) arogantni i imperijalistički nastrojeni. Uništili su Austrougarsku, Prusko i Rusko Carstvo. No moramo imati na umu da i Rusija ima svoje interese podrediti europske narode svojoj moći, kao Kina, Arabija, Turskaa itd. Zato je EU ukoliko počne funcionirati jamac kakve takve slobode europskih naroda.

VL
DU
Deleted user
18:05 26.06.2016.

Pa naravno da su arogantni. Ujedinjeno kraljvstvo sama riječ kaže sastoji se od više dijelova. Sad bi Englezi odlučivali o sudbini Škotske. Pa to i je arogantno. Kao kad Rusija odlučuje o sudbini moldavije.Gospon putine u Kraljevstvu je najveća socijalna pomoć. Ako je vama to arogancija onda kolika je kod vas pomoć nezaposlenima ili bolesnim itd.???

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:21 27.06.2016.

ne vidim ja nekog problema ako rusija financira stranke koje žele slabiju uniju, a jače nacionalne države. amerikanci financiraju već desetljećima stranke i organizacije koje su za jačanje centralizma, kako bi se pravo odlučivanje što dalje maknulo od naroda, akoo što je u americi. u europi nema političara koji bi narodu objasnio da svaka sila ima svoje interese, a da europa nije definirala svoje glavne točke za budućnost. europa je okupirana od amerikanaca. amerikanci su u eu komisiji, amerikanac je eu povjerenik... dal je koji rus povjerenik eu-a? nije. o čemu govorimo? da su američki interesi načeti i da se amerika bori da zadrži svoj utjecaj. problem je jedino to da naši domaći političari drže stranu amerikancima, i radi toga odbacuju ruske investicije. a američkih nema. jeste ikad pitali nekog od njih, eu političara, zašto američki kapital i interesi su iznad europskih? englezi žele slobodu. te peticije za ponovni referendum su jednostrane. može referendum, novi, za 5 godina. u tom razdoblju bude se nešto promijenilo. eto, padovi na burzama su stali, slabija funta će kroz mjesec dana dati neke uspjehe engleskom izvozu.

VL
AO
admini_obrišite_si_mami
16:47 26.06.2016.

Za brexit je glasala gerijatrija jer im je ona lopina obećala da će 350mil€ koje su uplaćivali u Bruxelles pretočit u zdravstveni sustav...naravno, već je demantirao sam sebe! Ljudi, imate internet, čitajte iste vijesti sa 5 strana i mislite svojom glavom...

VL
YE
yelloman
18:01 26.06.2016.

Putinu je najviše u interesu da se EU raspadne pa da on dominira u Euroazijskoj Uniji za koju kaže da će se prostirati od Vladivostoka do Lisabona. Zato i finacira anti EU stranke poput Le Pen a ruska propaganda je zdušno podržavala Faraga i Brexit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.