Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO 1. VELJAČE?
Povratak na članak

Vlada tvrdi: Rok za žalbu na odluku arbitraže protiv MOL-a nije istekao

U Vladi tumače da se u rok od 30 dana, koji je počeo teći 24. prosinca, ne ubrajaju vikendi i neradni dani pa se žalba može podnijeti do 1. veljače

Komentari 7

DU
Deleted user
08:30 24.01.2017.

Državni uhljebi imaju toliko puno posla da nisu stigli na vrijeme napisat žalbu.

VL
Avatar Zvjerinjak1
Zvjerinjak1
07:23 24.01.2017.

Nevjerojatna je ležernost kojom Vlada peistupa ovom problemu. A što ako žalbeni sud ubraja vikende u rokove? Tko će onda biti kriv? Neki nižerazredni dužnosnik ili možda opet jugonostalgičari i oni koji sabotiraju Hrvatsku u njenoj sjajnoj budućnosti.

VL
AA
Aartur
07:59 24.01.2017.

Partija je naučena na "fleksibilno pravosuđe". U Švicarskoj ih međutim čeka iznenađenje.

VL
TR
Trisestrice
07:10 24.01.2017.

Najavljivanje otkup INInih dionica od MOLA je jedina greska koja je Plenkoviceva Vlada napravila do sada i to ce u dobroj mjeri zasjeniti mnogo dobrih poteza koja ce ova Vlada napraviti. Bilo bi bolje da su najavili gubitak arbitraze ii da su istaknuli da ce "razmotriti" mogucnost otkupa dionica a ne najavu definitivnog otkupa - ako su namjere bile iskrene!

VL
ER
eragram
08:43 24.01.2017.

Žalba ćebiti osnovana i podnesena u zakonskom roku! Pa kako god završila za Hrvatsku je izmešuostalog vrlo bitno da se utvrde stvarne činjenice, ljudi i događaji u svezi odnosa INA-MOL-Vlada RH! A za to smo ostali uskraćeni dijelom i zbogg nesposobnosti pravosuđaa i DORH-a. U Zagrebu se važnost ovog suđenja maskirala s nebitnom FIMA-mediom i Hypo banka. Da su sudili izdvojeno INA-MOL već bi imali neke rezultate- U Švicarskoj bi moglo biti sve obrnuto ako ništa onda iz razloga što je mito davano u Švicarskoj i preko Švicarskih kompanija!!!! ne sumnjam da će svi akteri afere MORATI doći u švicarsku i dati iskaz pred sudom što u zagrebu nije bio slučaj.

VL
RA
raikonen
09:11 24.01.2017.

Moš ti tumačit kako hoćeš, tko te pita, nije ti ovo hrv.pravo sudje

VL
GO
gooniegoogoo
12:04 24.01.2017.

Plenkoviću kaj veli berlinska maćeha?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.