Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak vijeća idući tjedan
Povratak na članak

Vlada se zaboravila suočiti s prošlošću

Vlada je naumila stati na kraj tenzijama osnivanjem Vijeća za suočavanje s posljedicama totalitarizama, no ono se u dva mjeseca nije sastalo

Komentari 13

DU
Deleted user
17:32 19.04.2017.

Osim vaganjem prošlosti, vječnim vađenjem iz naftalina ovih i onih unazad kojih stotinu-dvijestotine godina, pa samo time se i bave političari, politikanti i prišipetlje. Umjesto pogleda u sadašnjost i planiranja budućnosti, kod nas se jedino razglaba i prevrće po utrobi povijesti. U beskraj i bez zaključka i stavljanja za vijeke vjekova ad acta.

VL
DU
Deleted user
16:52 19.04.2017.

Piše li na toj ploči i NDH ili samo"za dom spremni"? Može mi odgovoriti etnobiznismen nakon što primi milione kuna ustaških u stavu mirno dok sluša Lijepu našu!

VL
PO
pozornik66
16:29 19.04.2017.

Oni su pravili podjele i prije te ploče, njima smeta istina o Jasenovcu

VL
SK
skupiduša
21:47 19.04.2017.

Istina je jedna jedina koju zna čitav svijet, samo je našoj vladi potrebno povjerenstvo da je utvrdi, kao da ne znaju i da nema važnijih stvari za riješiti da bismo opstali i preživjeli.

VL
DU
Deleted user
21:30 19.04.2017.

Zašto nitko nije poslušao mudre riječi generala Gotovine kada se vratio iz Haaga? "Rat je gotov. Rat pripada povijesti. Okrenimo se budućnosti, svi zajedno!" Možda zato jer u "budućnosti" nema jeftinih političkih bodova za dvoglavu partiju koja vlada Hrvatskom od samostalnosti, a još manje znanja i vizije naših političara o toj istoj "budućnosti".

VL
DU
Deleted user
21:32 19.04.2017.

Dok ne satremo zmiji glavu nece biti napretka, zmija je KPH i sve njene cerkice tzv stranke, zajednice i partije.

VL
ME
Meter
17:07 19.04.2017.

Ni sa čime se ne mogu ozbiljno suočiti

VL
OL
olrajt
17:20 19.04.2017.

Podjele su je napravio KPH,SKH,SKH-SDP odnosno njihov slijednik SDP! Strah od lustracije natjerao ih je da izmisle ustaše a kako ustaša nema žrtve su im svi domoljubi! Razni Mesići ,Josipovići , Milanovići Jovanoviči,Pusići, Urške Teršeličke grčevito izmišljaju svakodnevno fašizaciju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.