Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
online-dijalog

Vlada RH pozvala tviteraše na sastanak "oči u oči"

arsen bauk
Petar Glebov/24sata
03.02.2012.
u 12:23

Arsen Bauk na pitanja odgovara u četvrtak 9. veljače u 18 sati u prostorijama Ministarstva uprave u Gajevoj 4.

Pozivamo vas na nastavak dijaloga, odnosno na #VladaUP: susret predstavnika Vlade, onih koji nose najveću odgovornost za razvoj digitalnog društva, s tviterašima i općenito online-zajednicom, poziv je odaslan s Twitter-profila Vlade RH svima koji vjerno prate objave na toj društvenoj mreži.

Susret će pomoći organizirati  #InternetZaSve, a za datum sastanka određen je četvrtak 9. veljače u 18 sati u prostorijama Ministarstva uprave u Gajevoj 4.

Na pitanja će odgovarati ministar uprave Arsen Bauk te pomoćnik ministra za modernizaciju i informatizaciju državne uprave Darko Parić.

Oni koji ne budu u prilici doći u Zagreb na sastanak "oči u oči" s predstavnicima Vlade, sve će moći pratiti uživo na Twitteru, ali i u videoprijenosu koji će također ići uživo.

Prijaviti se možete na sljedećem linku – #VladaUP, potreban je samo Twitter-račun.

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:20 03.02.2012.

. ...jedno pitanje za arsena bauka-najšparljivijeg komuniste -zašto mu Hrvatska sirotinja MORA plaćati podstanarstvo u ZG, vodu,struju,grijanje,putne troškove.... ....a on LAGANO svoju BOGATU plaću pretvori u euriće ...i lagano smjesti na SVOJ devizni račun ...gdje je tu MORAL

VI
vidimškoj
18:18 05.02.2012.

E moj strikane,ovih 20 godina si od gušta plaća svojizin lopinama iz adezea boravak po Zagrebu i proslave rođendana po svitu a sad si doša njega davit. Bolje ti je mučat ka šta si i do danas po toj temi muča.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije