Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADROVIRANJE
Povratak na članak

Vlada na zatvorenom dijelu sjednice donijela niz novih imenovanja

Na osobni zahtjev razriješena je članica Odbora za državnu službu Ana Maslać, a imenovan je zamjenik glavnog ravnatelja Državne geodetske uprave Antonio Šustić temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju na razdoblje od četiri godine

Komentari 2

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
18:48 26.11.2020.

Vlada na zatvorenom dijelu sjednice uz Boga I domoljublje donijela niz novih imenovanja po balkanskom plemenskom principu da nije važno koliko je pismen i pošten nego je najvažnije da je domoljubno odabran od strane nevinih vitezova i plemenske avantgarde iz 200 bogatih balkanskih obitelji.

VL
MA
Maux
18:42 26.11.2020.

Lijepo ... u sjesni dok ljudi pricaju o mjerama ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.