Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vesna balenović:
Povratak na članak

'Vlada mora hitno vratiti "zviždače" na posao ili sama otići!'

Očekivali smo da će Milanovićeva Vlada, podržati povratak Damira Mihanovića u Croatia Osiguranje i time na djelu dokazati da u njihovom mandatu građani koji upozore na korupciju neće biti kažnjavani – rekla je Balenović.

Komentari 16

Avatar lapolapo
lapolapo
08:13 29.07.2012.

pa onda ova vlada,ne priznaje odluke HR suda,

VL
Avatar deziderij
deziderij
06:59 29.07.2012.

Gospođi Balenović još nije jasno da nitko ne voli kad ga se prokaže a pogotovu onima koji su na vlasti. Prepotentni i DUOVITI premijer Nulanović ništa nije bolji od Vlaisavljevićke i svi oni u isti rog pušu. Pred javnošču se, ko tobože sukobe, dok u stvarnosti "vrana vrani ne vadi oči". Nama svima će biti još gore i teže jer ovi na vlasti, kao ni oni prije i oni prijašnji, nisu sposobni zemlju ustrojiti i osoviti na noge. Hrvati su poznati kao dobre sluge i užasni gospodari. Tko to ne vidi taj je slijep i pored očiju.

VL
Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
08:40 29.07.2012.

. ..HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HDZ-OVCi. ..SDP-OVCi. ..

VL
JA
james49
10:54 29.07.2012.

Ako se malo osvrnete u povijest, primijetit ćete da su osobe koje su bilo koga otkucale, izdale, prijavile, prošle loše. Pa i prije više stotina godina unatrag. Teško je biti prijatelj nekom tko je odao nekomu nekakvu tajnu. Uvijek razmišljamo na način da bi se to moglo dogoditi i sa nama. Jer ruku na srce, svi imamo tajne veće ili manje, ovakve ili onakve.

VL
KR
krka
11:34 29.07.2012.

Vesna daj nakon svega kaj si prošla shvati da nijednoj vlasti ne pašu ljudi koji ukazuju na nezakonitosti, tj. kriminal, pošto je svaka duboko u toj kaljuži. Sjeti se prošlih, polovica ih u zatvoru, pogledaj aktualne; mahom ili osuđivani, ili pod istragom pa zbog pritiska vlasti na sudove nikad osuđeni.Prijavila si Linića, on je danas čovjek koji ima u rukama kasicu-prasicu džave Hrvatske. Otišlo u zastaru, ili uz Čedomila Prodanovića ili Nobila ''izvučeni'' iz istrage zbog pazi, nedostatnih ili ''nezakonito prikupljenih'' dokaza. Kaj ti još trebam napisati. Oprosti, osobni dojam mi je da i ti nisi žrtva kakvom se baš prikazuješ; obučena si super, puna nakita, putuješ... i sada na kraju pitanje: kome u ovoj državi zaista istinski vjerovati???

VL
TO
Toni50
11:35 29.07.2012.

Očekivali smo da će Milanovićeva Vlada, "podržati" povratak Damira Mihanovića u Croatia Osiguranje... I time na djelu dokazati ( kome ) ? da u njihovom mandatu građani koji su izdajice i rade tuđi posao , posao insopektora policije i uskokaa te misle da su jako pametni kao oni otkriju organima ( dobro predobro poznatu korupciju od koje svi pametni imaju debelu korist ) da neće biti kažnjavani – rekla je naivna Balenović.

VL
DO
doktorica
13:31 29.07.2012.

kako se može ukazivati na zlo,kada su svi umreženi u njega,počem od vrha do poslušnika na dnu....

VL
63
63
14:14 29.07.2012.

Nisu to nikakvi zviždači , nego najzadnji cinkeri koji samo žele da se o njima napravi nekoliko novinskih članaka , i tv reportaža od dvije minute . Pitajte antifašiste kako je drug Tito nagrađivao takve , možda vam neče priznati drug Tito nagrađivao takve , možda vam neče priznati , ali nagrada je bila " U IME NARODA PRED STRELJAČKI VOD " .

VL
1J
1japan
14:57 29.07.2012.

šta ih milanović mora vratiti kad ih ni pokojni račan nije htio.ovi novinari stvarno pišu nebuloze to je zaduženje bilo račana on je obečao.

VL
ZH
zhecko
16:19 29.07.2012.

Nijedna ozbiljna tvtka ne želi imati opasno nepouzdane djelatnike, to mora biti jasno i gospođi Balenović. Hoće li g. Áldott ne koljenima moliti za povratak. Zar ima još tako naivnih osoba ????

VL
DU
Deleted user
18:58 29.07.2012.

sto ih ni je Sanader i Kosorka vratili na poso....

VL
AM
amadeusa
23:46 29.07.2012.

Zviždača se ne plaše pošteni ljudi, već samo lopovi. Svatko tko kritizira zviždače, kriminalac je i lopov. Neka dragi Bog podari zviždačima svu snagu i mudrost ovog Svijeta.

VL
HA
handi
08:02 30.07.2012.

Eeeeeeeeee, draga gospođa Balenović, mislim da previše vjerujete u vještice. Uvede li se praksa da se sve zviždače vrati na isto radno mjesto na kojem su radili, a dobili otkaz u velikoj ste zabludi. Volio bih znati koja je to vlast na svijetu sama sebi kopala jamu za pogreb. Da li ste vi svijesni da taj koji bi zviždača vratio na posao ugrožava samog sebe, jer je i on u ono vrijeme bio izviždan, pa se sada boji da ovaj ponovno ne počinje fučkati. No, lijepo je da se borite. Zar ste vi očekivali da će vas vratiti natrag u INU ?

VL
DU
Deleted user
11:56 30.07.2012.

A, oni traže da izdajemo? Za možebiti 500 kn??????? Samo vi izdajite! Izdajnike nitko ne treba, jer ako si izdao prijašnjeg i budućega ćeš, to je tako, drugačije ne može biti. Ne će država imati koristi od toga, imati će odvjetnici i mafija, opet po leđima poreznika. Pošteni čovjek može ili otići ili šutjeti i izvirivati iz šefofog zadnjeg trapa. To je pisac htio reći!!!!!!!!!!!! Bandititluk po provjerenoj šemi šumskog razbojnika.

VL
LU
Lucina
13:59 30.07.2012.

zvizdacice kani se corava posla jel sta burdus mesic sta pomogao nista pa kako ce ti pomoci kad su sv njegovi ljudi,kani se corava posla

VL
TM
tesla moj ponos
20:08 30.07.2012.

Otiće sami. Kao i svi. Zauvijek.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.