Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povezivanje

Vlada na društvenim mrežama: Otvorili profile na Faceu i Twitteru

Vlada - društvene mreže (1)
Foto: Screenshot
1/3
23.12.2011.
u 17:56

Na Facebooku su u prva dva sata sakupili više od 2500 lajkova, a na Twitteru ih zasad prati više od 500 osoba

Nekoliko trenutaka nakon prisege u Saboru, nova je Vlada odmah otvorila profile na društvenim mrežama.

– Prije nekoliko trenutaka prisegnula je 12. Vlada Republike Hrvatske. Naš prvi korak je uspostaviti komunikaciju s vama. Narednih tjedana i mjeseci čeka nas puno posla, računamo na vaše prijedloge i podršku! – prva je objava vladajuće koalicije na Facebooku. Odmah su objavili i fotografije te kratke biografije članova Vlade, ali i program za cijeli mandat.

Na Facebooku su u prva dva sata sakupili više od 2500 lajkova, a komentari korisnika najpopularnije društvene mreže uglavnom su pozitivni. Građani žele promjene i pozivaju ih da povećaju zaposlenost te poboljšaju uvjete života.

– Napokon mogu lajkati Vladu, kako je to dobar osjećaj !!! – jedan je od komentara na Facebooku. No, ima i onih skeptičnih.

– Samo da pozdravim nove lopove na vlasti – komentirao je jedan od korisnika.   

Profil je nova vlast otvorila i na Twitteru gdje ih zasad prati više od 500 osoba. Ondje su zahvalili na komplimentima i primjedbama te kazali kako im treba i jaka oporba.

Na YouTubeu su odmah postavili prvi govor premijera Zorana Milanovića iz Sabora, a otvorili su i Flickr račun.

S obzirom na to da je Kukuriku koalicija tijekom predizborne kampanje bila vrlo aktivna na društvenim mrežama, a na Facebooku su sakupili gotovo 40.000 lajkova, čini se da će s tom tradicijom nastaviti i sada kada su službeno postali vladajuća koalicija. 

Ključne riječi

Komentara 7

FL
flick
21:01 23.12.2011.

Pih....Kirin je bio zvijezda na Jubitou dok ovi crvendaći nisu ni znali kaj je Internet :-)

MA
malicki
21:32 23.12.2011.

baš mi treba da čitam \"governement is following you on twitter\"

DR
dreamteam
18:44 23.12.2011.

Nova mjesta na tipkovnicama za sinove i kćeri vladajucih. Platit ćete svi vi porezom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije