Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spas?

Vjesnik ne ide u stečaj, Vlada ima zainteresiranog kupca?

'vjesnik1_nnn_rad_160212'
''
13.03.2012.
u 13:47

Vlada bi mu navodno Vjesnik prodala za 1 kunu, pod uvjetom da vrati sve Vjesnikove dugove i ne dira novinare

Dnevni list Vjesnik ipak bi mogao izbjeći stečaj jer Vlada ima zainteresiranog kupca, najnovija je informacija koju je u intervjuu Net TV-u u ponedjeljak navečer rekao prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić, a prenosi Tportal.

Iz Ministarstva gospodarstva nisu željeli komentirati ovaj slučaj, no potvrđeno je da zainteresirani kupac postoji.

S druge strane, Nacional piše da je zainteresirani kupac Peter Doimi de Frankopan Šubić Zrinski, vlasnik i direktor tvrtke Frankopan Nekretnine i nebodera na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, koji je prošlog tjedna o kupnji Vjesnika razgovarao u Ministarstvu gospodarstva.

Vlada bi mu navodno Vjesnik prodala za 1 kunu, pod uvjetom da vrati sve Vjesnikove dugove i ne dira novinare.

Komentara 14

OB
-obrisani-
14:28 13.03.2012.

Sigurno je iza svega Miroslav Miskovic iz DELTA Holdinga iz Beograda, iz Srbije ce nam malo uredjivati dnevnu politiku pomagajuci kukuriku koaliciji!! Malo Severine, malo cenzure, malo o tome tko je dobar u HR itd!! NEGO Linic kaze stecaj ocitoito laze, nesto ga Doris Pack pomela!!

VE
Vexans
14:36 13.03.2012.

Naravno! Nije Vjesnik mrtvac kako ga proglašavao g.Linić.Vjesnik je bio brend i tako će i ostati.Tko je htio i prije 2 mjeseca gledati na Vjesnik čisto poslovno ..i tada i danas je u pravu.Ostalo su bile samo igre sitnih duša!

AC
access
06:21 14.03.2012.

Onajtko u nelustriranoj postkomunističkoj, postjugoslavenskoj državi ima medije ima sve. Najbolje rješenje bilo bi da katolička crkva kupi vjesnik- dobila bi priliku da odgaja narod u katoličkom i hrvatskom duhu a ujedno bi se iskupila za \"grijehe crkvenih struktura\"- nepromišljenee izjave, neodlučne stavove, pedofilske skandale, gradnju skupih kameno betonskih građevina umjesto katoličkih vrtića i škola, život na visokoj nozi pojedinih svečenika (svečenik u novom bmw-u ??!!)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije