Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'porezna reforma neće ostati ista'
Povratak na članak

Petrov: Poskupljenje struje je jedan ogroman kostur iz ormara Vlade Zorana Milanovića

– Trenutačno radimo na usuglašavanju s partnerima o poreznoj reformi, te nakon što sve definiramo izaći ćemo sa završnim prijedlogom – komentirao je Petrov

Komentari 15

TW
TWITOIST
12:10 28.10.2016.

Maras kaze da ce lijekovi poskupiti 7%,obzirom sta sve covjek govori u saboru nije ni cudo sto se zabrinuo za poskupljenje lijekova.

VL
LI
Lisnjak
13:36 28.10.2016.

Novoj vladi puno je tezi Vrdoljakov potpis negoli kompletan Maras.

VL
OS
osica
12:27 28.10.2016.

Ma Božo ne fitilji " ojačao si , uskoro kreda od miljun Kn ,povoljno"

VL
MA
Machak
19:36 07.11.2016.

Zanimljivo - a niste li najviše navijali za obnovljive izvore energije? Tzv čistu energiju? Niste li zaustavili i Plomin? Obnovljivi izvori koštaju, Sad Vam to najednom ne odgovara.....

VL
DU
Deleted user
12:28 28.10.2016.

Malo je demagoga poput Bože Petrova. Ne može se Marićeva porezna reforma svidjeti svima, a ponajmanje je normalno da koalicijski partner ospori ono što je plod zajedničkog rada u vladi. Ako je MOST imao što reći, mogao je to prije nego vlada pusti prijedlog u javnost. Teško je biti dio vlasti, a onda izigravati nekakvu oporbu. Samo dodatno ruši vjerodostojnost Plenkovićevih riječi, a to neće biti bez posljedica. Petrov mora odlučiti želi li vlast i odgovornost pred građanima koju ona nosi ili davanje ostavke i preseljenje u oporbene klupe. Jedno i drugo ne može skupa. Kao ni izbjegavanje odgovornosti za poskupljenje struje jer da su htjeli, i da se moglo eskivirati europske obveze, HDZ i MOST bi to valjda učinili, dovoljno je vremena bilo. Ovako, poskupiti struju, a odgovornost pokušati pripisati drugome, demagoški je i populistički. Građani to znaju prepoznati i ispostaviti će račun tim političkim prevrtljivcima.

VL
MA
matrixxx
13:07 28.10.2016.

a što je sa onim vaučerima od 200 kuna?

VL
TW
TWITOIST
13:34 28.10.2016.

Ja mislim da u HEP-u ima najvise ''uhljeba'',od viska onih sa najnizom do onih sa najvisom skolskom spremom.

VL
KS
krao_sam
14:31 28.10.2016.

povecanje cijena je neminovno,ali spoznajom da taj novac ide na prava mjesta i da ce se potrositi racionalno,spremni smo platiti i vise!

VL
RI
Rizlman
14:43 28.10.2016.

To nije ništa manje vaš kostur nego njihov. To je kostur svih demagoga i populista koji su nam prodavali priče o "jeftinoj energiji iz prirodnih izvora". Te vjetroelektrane su najveća prevara, one kao prvo nisu ekološki prihvatljive jer je dokazano da tjeraju price čime ugrožavaju cijeli lanac, jer ako nema ptica, množe se razne gusjenice, crvi i druge štetočine koje uništavaju kvalitetu tla. Budući da se solarna energija ne da skladištiti, a da su ove elektrane na ugljen, mazut i slično anakrone i estetski ružne, rješenje se nameće samo po sebi, a to je ono što sam ja uvijek podržavao, jedna nuklearka kod Dvora na Uni i svi problemi rješeni jednim udarcem.

VL
AR
arjavas
14:26 28.10.2016.

Hrvatska nije imala većeg opsjenara i demagoga od Petrova . Za poskupljenje struje optužuje Milanovića , a da ga pitate dali je za smanjenje stkleničkih plinova i ekološku proizvodnju energenata , iz svih oružja napao bi proizvođače energije iz fosilnoglnog goriva . On je protiv termoelektrane na ugljen ali isto tako je i protiv elektrane na vjetar koja je u ovom trenutku skuplja od plinske . To kaj su elektrane na obnovljive energetske izvore , vjetar , sunčeva energija , valovi , i sl budućnost i rješenje za očuvanje života na zemlji , njega ne interesira . Njega interesira samo njegova trenutačna politička pozicija , mogućnost dobivanja milijunskih stambenih kredita , pod povoljnijim uvjetima od ostalih građana . Nije on trgovao sa HDZ-om za mjesto predsjednika sabora radi interesa hrvatskih građana , nego radi svoje koristi .

VL
UN
unbekant
13:17 28.10.2016.

Ni ovaj ni je dobro normalan,gdje samo pronadje krivca u SDP-u sada,o boze milostivi,mamunja.

VL
SU
sudac22
12:54 28.10.2016.

SDP i HDZ gamad nije naučila raditi

VL
JK
ja-kan
12:35 28.10.2016.

Najveću korist od predložene reforme imati će menadžeri kod Tododića, u bankama, osiguravajućim društvima kao i inozemni menadžeri. Solidno povećanje imati će ministri, saborski zastupnici i direktori u javnim poduzećima. Svi oni koji primaju sada netto plaću do 10 tisuća kuna ili neće dobiti ništa ili će to biti beznačajan iznos. Zašto u bogatoj Danskoj oni s najvećom plaćom plaćaju porez i veći od 50% a u siromašnoj Hrvatskoj mnogo manje. Idiotske ideje o malom broju ekstra bogatih i ostatku građana koji jedva preživljavaju očito još žive.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.