Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERNETOM DO SVECA
Povratak na članak

Vjernici se mole na internetu i zagovaraju se kardinalu Stepincu

Glas Koncila otvorio je mogućnost internetske molitve, zahvale i uslišanja hrvatskom blaženiku kojeg bi papa mogao proglasiti svetim

Komentari 12

OG
Oger
16:05 17.02.2011.

Zasto su Stepinceva cuda obavijena tajnom? Isus je navodno isto radio cuda, a biblija se o tome raspisala kao zuta stampa, sve podatke navela.

VL
OB
-obrisani-
14:00 17.02.2011.

i posle ce neko da me ubedjuje da vatikan nije idejni tvorac i direktni nalogodavac holokausta,put nacista prema juznoj americi vodio je preko vatikana...covek koji je bio licni prijatelj ante pavelica,dao ustasama blagoslov i podrzavao ustaski rezim koji je doneo rasne zakone i sprovodio holokaust da bude svetac????raskol izmedju hriscanskih crkava i papine crkve se sve vise produbljuje,na zalost.

VL
KU
kumpare
14:29 17.02.2011.

Pavelića trebalo bi čim prije proglasit svetim, on je stvarao čuda. Slao je ljude u raj kroz vrata, a oni su izlazili kroz dimnjak...

VL
LU
lutomirski
14:54 17.02.2011.

Sva tri čuda obavijena su najstrožom tajnom i posjeduju egzaktnu medicinsku dokumentaciju, neznam kako ce medicinsku dodati jeli moraju kod nasih biljeznika to provjeriti ili kako :::mozda kod Kosorice da ona to odobri ili Cicak....ili cak Sanader...!!!

VL
OB
-obrisani-
14:55 17.02.2011.

Prodat ce HEP, ostat cemo bez struje i onda ce u miru paliti lomace, istjerivati vraga i loviti vjestice...

VL
DU
Deleted user
16:36 17.02.2011.

Bagro partizanska, demonska ! Vaši komentari su korov koji će sam povenuti, jer samo grešan i prazan u srcu može to izreći. Bl. Alojzije Stepinac moli za Hrvatsku !

VL
OB
-obrisani-
17:04 17.02.2011.

Blazeni Alojzije mucenice nas sveti moli za nas Hrvatski narod da se Bogu posveti.Bio si veliki covjek,covjek velike vjere,pomagao si neumorno radio molio.Tvoji zadnji dani zivota su potvrda tvoje velike vjere tvoje velike zrtve.Bio si zivi primjer zivota Isusa Krista.Hvala ti i slava na nebesima.

VL
SI
sinaj
17:11 17.02.2011.

cvrcak2010 je napisao/la: ______________________________ Ako prvo krenu na vragove, trkom bjež!!!!

VL
SI
sinaj
17:12 17.02.2011.

StefanNemanja je napisao/la: _________________________________ Moram te uvrijediti, nažalost. Baš si pravi Srbin!

VL
SI
sinaj
17:14 17.02.2011.

Oger je napisao/la: Zasto su Stepinceva cuda obavijena tajnom ______________________________________ Kakva Stepinčeva čuda, o čemu ti? Doduše, Stepinac je bio čudo sam po sebi, ako na to misliš.

VL
UT
utatica
18:53 17.02.2011.

Blagopokojnog kardinala stalno molim za Hrvatsku, samo jednom sam zamolila nešto osbono jer bilo mi je jako zagustilo i za čudo za par sati sve je bilo rješeno a što je izgledalo nemoguće i što godinama nisam mogla rješiti. Hvala mu!

VL
UT
utatica
18:57 17.02.2011.

17.02.2011. u 14:00h StefanNemanja je napisao/la: i posle ce neko da me ubedjuje da vatikan nije idejni tvorac i direktni nalogodavac holokausta,put nacista prema juznoj americi vodio je preko vatikana...covek koji je bio licni prijatelj ante pavelica,dao ustasama blagoslov i podrzavao ustaski rezim koji je doneo rasne zakone i sprovodio holokaust da bude svetac????raskol izmedju hriscanskih crkava i papine crkve se sve vise produbljuje,na zalost. ______________________________________________________________ mi katolički kršćani uvijek blagoslivljamo, u jeku agresije na Hrvatsku platila sam sv. Misu za Miloševića i Raškovića, u našoj kulturi nije uobićajeno proklinanje neprijatelja i grješnika već blagoslivanje i opraštanje, mnog puta smo zbog toga gubitnici ali smo moralni pobjednici, teško je to shvatiti nekome ko mrzi ćak i bez razloga

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.