Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

Visoki etički standardi Vlade ne vrijede i za SDP-ove ministre?

'17.11.2012., Split - Predsjednik HSS-a Branko Hrg odrzao je konferenciju za medije s temom \'Politika po mjeri covjeka\', a tom prilikom uprilicen je i skroman domjenak - ribarska marenda. Stranacki
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
09.03.2013.
u 13:40

HSS pozdravlja čin ministra Ostojića te smatramo da je svaki član Vlade odgovoran za svoje postupke kao i za postupke svoje najbliže obitelji.

HSS pozdravlja čin ministra Ostojića te smatramo da je svaki član Vlade odgovoran za svoje postupke kao i za postupke svoje najbliže obitelji.

"Gospodin Ostojić je postupio principijelno, što se ne može reći za neke druge članove Vlade koji unatoč aferama, ali i nesposobnosti, nisu ni pomislili na slično. Pomalo smo začuđeni licemjerjem Vlade i nepridržavanjem vlastitih načela jer ako visoki etički standardi Vlade vrijede za sve zašto ne vrijede i za SDP-ove ministre, počevši od ministra Jakovine?", stoji u priopćenju HSS-a.

>> Veljko Ostojić: Ostavku dajem zbog pritisaka vršenih na mene

Ostavku ministra turizma komentirao je i Dragutin Lesar.

Ovo je očekivana odluka ministra Ostojića u skladu sa etičkim demokratskim standardima. Ipak, u pozadini njegove odluke vjerojatno se nalaze i napeti odnosi SDP-a i IDS-a, koji su na državnoj razini bili u koaliciji, a na lokalnoj postali suparnici. Ne očekujem da će Ostojićev odlazak destabilizirati Vladu, no problem je što se radi već o četvrtoj kadrovskoj rotaciji. Kad je od Sabora tražio povjerenje za svoju Vladu premijer Milanović predstavio je Vladin program. Taj program i dalje je važeći dokument, iako su četiri ministra koji su ga trebali provoditi već promijenjena. Ispada da se ljudi mijenjaju, a loš projekt ostaje, komentirao je ostavku Veljka Ostojića čelni čovjek Laburista Dragutin Lesar.

>> Ostojić je znao da je šogorica kupujući zemlju utajila porez

>> Karamarko odmahnuo rukom pa komentirao: Ma, raspadaju se

 

Ostojić je znao da je šogorica kupujući zemlju utajila porezOstojić je znao da je šogorica kupujući zemlju utajila porez

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
19:00 09.03.2013.

Spala knjiga na dva Ostojića!

NA
Nadalinaaa
19:38 09.03.2013.

Samo se pitam kako bi izgledala Vlada da slučajno ima niske etičke standarde. Valjda bi onda imali ministre koji s maskama na licu uokolo pljačkaju? Dno dna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije