Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenula obnova Manastira sv. Nikole pod Papukom
Povratak na članak

Više od četiri stoljeća manastir širi kršćanstvo i zajedništvo

U svojemu višestoljetnom postojanju manastir je širio vjeru i dobar duh među ljudima potičući zajedništvo i očuvanje kulturnih vrijednosti Slavonije.

Komentari 4

R7
rolf-77-55
16:44 29.06.2010.

Odlican komentar Libela.Ovaj a i sve druge manastire bi drzava Hrvatska trebala njima dati smo u najam na odredjeno vrijeme i nikako drugacije.Isto tako i sume,livade i oranice.

VL
SM
smatij65
16:49 10.12.2009.

Ne treba biti bombastičan u naslovima članaka da bi se bilo uvjerljivo. Kršćanstvo kao takvo teži k jednostavnosti i istini. Ne znam previše o tome da je SPC širila toleranciju i ekumenizam. Rađe volim ispasti neznalica nego širitelj laži, ipak prema SPC-u držim određenu sumnju.

VL
LI
Libela
00:40 11.12.2009.

Sve bi bilo u redu da mnogi Srbi ne drže da tamo gdje je ijedan srpski manastir, da je tamo Srbija. Takav stav je i doveo do zadnjeg rata.

VL
OB
-obrisani-
16:04 10.12.2009.

Lepo, lepo tako i treba, da se slažemo a ne da se večito koljemo i kasapimo !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.