Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačno obnovili zidove
Povratak na članak

Više nam u kući ne fijuče vjetar pa se 
i manje grijemo

Najviše je kuća dosad obnovljeno na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, a među gradovima prednjače Zagreb i Petrinja

Komentari 2

Avatar ivo587
ivo587
22:17 06.11.2015.

svaka kuna će im dobro doći a spiskali 40000 kuna a mogli su se za to grijati 10 godina. Sad će potrošiti nešto manje, ali ne puno. Osim ako se neće zabubati i zatvoriti prozore i udisati vlastiti co2. Fakatakat su hrvati samo da im je džabaluka, a para vidim imaju.. Prihvatiti ću ponudu ministarstva ako mi daju bez pitanja unaprijed 100% iznosa. Nisam ja ko ovi šta na prvu loptu sve prihvaćaju šta im nude, gdje su bili kad je meni trebalo, e sad kad oće meni uvlait, e nećeš..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.