Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarna nesreća

Više od 20 djece ozlijeđeno na policijskoj vježbi u Jagodini

johnny depp
Foto: Reuters
1/2
17.10.2011.
u 15:39

Helikopter je pri slijetanju otpuhao reklame na djecu koja su sjedila na tribinama. Nitko nije ozbiljnije ozlijeđen.

Više od 20 djece ozlijeđeno je na policijskoj vježbi u Jagodini kad je helikopter koji je slijetao na njih otpuhao veliku plastičnu reklamu. Kako prenosi Blic, djeca nisu ozbiljnije ozlijeđena, no osmero ih je ipak zadržano na pregledu.

Vježba protuterorističke jedinice održana je oko 13 sati na stadionu FK Jagodina, a događaj su djeca pratila s tribina na kojima su bile montirane i opasne reklame.

Mališane, od kojih su većina učenici drugog i trećeg razreda, u bolnici je posjetilo gradsko rukovodstvo, uključujući i kontroverznog gradonačelnika Dragana Markovića Palmu.

– Ne znam što da kažem, u potpunom sam šoku. Što ću reći roditeljima ove djece – u suzama je rekao Palma, koji je i sam nazočio vježbi, no nije ozlijeđen. Njegovu unuku Draganu reklama je pak proletjela tik pored glave.

Komentara 25

OB
-obrisani-
15:53 17.10.2011.

ali panduri se nisu dali smesti...

WA
WalterL
16:27 17.10.2011.

ja nisam skuzio da je to u srbiji, pa koga briga sto se tamo dogada.

OB
-obrisani-
02:10 19.10.2011.

godinu dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije