Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća
Povratak na članak

Vinkovci: U sudaru poginulo dvogodišnje dijete, otac i baka

Robusni hyundai santa fe – u kojem su poginuli Vladimir Kurolt (46), dvogodišnji sin Karlo i vozačeva majka Božica Prkić (71) – potpuno je smrskan

Komentari 8

Avatar Maxich
Maxich
13:01 19.09.2009.

da je dijete bilo vezano u autosjedalici nebi ispalo samo tako. ali da, što će to Hrvatima, njima se \"ne bude\" desilo.

VL
MA
marujita
13:10 19.09.2009.

sjedalica spasava zivote. potrebno je: napraviti kampanju za auto sjedalice. omoguciti njihovo iznajmljivanje ili kupnju polovnih preko auto-klubova, za ljude slabijih primanja. poostriti kaznjavanje neodgovornih roditelja. u austriji se placa 35 eura ako nisi dijete vezao u sjedalici. sto reci reci nego - kreteni roditelji koji ovako malo dijete ne vezuju.

VL
SA
sanja22
16:18 19.09.2009.

poznajem tu obitelj.oni su uvijek vezali dijete u sjedalicu.

VL
WO
w-o-m-a-n
13:12 19.09.2009.

Jako žalosno: Saučešće obiteljima poginulih. Mislim da se jedino to može reći nakon ovakve tragedije. Komentari o auto sjedalici i hrvatima kao da smo maloumnici su glupi u ovakvim slučajevima. Dijete je možda bilo vezano, možda je ispalo zajedno sasjedalicom,, i to se događa, a s obzirom da piše da je auto neprepoznatljiv, i da je bio sudar teretnjaka i osobnog automobila teško da bi preživilo i da je bilo u 5 sjedilica, jer nažalost takve nesreće najčešće imaju tragičan ishod.Tako da mislim ako se nema što pametno reći da je bolje ne kometirati.

VL
WO
w-o-m-a-n
13:19 19.09.2009.

prethodnim komentarem nisam htjela reći da se ne treba dijete vozit u sjedalici, naravno da treba i naravno da treba neodgovorne roditelje kažnjavati. Ali u ovom slučaju auto sjedalica ne bi spasila dijete. Imate slike na jutranjem pa pogledajte!!Zastrašujuće.

VL
BR
branko61
14:43 19.09.2009.

Hmm. Naravno da mi je žao ljudi koji su nastradali u nezgodi, pogotovo mi je žao zbog malog djeteta, ali zamislite da je umjesto kamiona naišla neka obitelj u Renaultu 4. Tada bi se isto ovo dogodilo toj obitelji, a ovi u terencu bi vjerojatno prošli više-manje dobro. Što ti je sudbina, nikada ne znaš što te čeka iza slijedećeg zavoja...

VL
MA
maticzel
16:22 19.09.2009.

Ponovo mrtvi zbog prekoracenja brzine!Sve dok se u Hrvatskoj ne umnogostruce kazne za prekoracenja biti ce ovakvih tragedija.I ne samo to,potrebno je vise radarske kontrole.Gotovo svi vozaci u Hrvatskoj su na neki nacin nauceni da voziti preko granice dozvoljenog i nije tako kaznjivo i zbog toga ovakve vijesti citamo svakodnevno.Usporedbe radi u Svicarskoj za svaki prekoraceni kilometar placa se 20 franaka pa ko voli nek izvoli.

VL
TJ
tjuri91
08:46 20.09.2009.

nažalost bijah jučer na mjestu nesreće.i mislim da 200 auto sjedalica nebi pomoglo malom dječaku a ni najbolji automobil na svijetu jer brzina kojom se to dogodilo je strahovita.Moje saučešće obitelji poginulih jer su iza njih ostale još tri djevojćice i supruga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.