Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

Politička trgovina? Vinički HDZ dobio glas iz protivničkog tabora

Forjan kaže da HDZ nije silovao demokraciju, ali uvjeren je da će to učiniti SDP u ljeto. Prema njegovim riječima, tada bi Mišel Jakšić trebao preuzeti gradonačelničku fotelju od Vesne Želježnjak

Komentari 2

SB
Sinisa_Bosanac
10:47 22.12.2014.

Politicka trgovina laburista i SDP-a obila im se o glavu. Obzirom na pritiske kojima sam bio izlozen jer se nisam htio povinovati koaliciji sa SDP-om mislim da oni koji su na takav nacin tjerali laburiste u koaliciju sada nemaju pravo prigovarati politickoj trgovini. Sto se tice Misela jaksica ja sam prvi jos 29.05.2013 godine najavio da ce on postati gradonacelnik nakon dvije godine.

VL
VE
vezana
12:43 25.12.2014.

Pa kaj zafrkavate poštene ljude, ne mogu vas nikak drugač nazvati nego bandom, kog ste vraga glasali tajno ak ste svi takši "poštenjaki". Tajno je bilo glasovanje jer jedni drugima podmečete na žalost poštenih ljudi koj vas moraju trpeti-sram vas bilo sve skup čime se vi bavite

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.