Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istina ili laž

Vijest da je saudijski vjerski vođa pozvao na silovanje Sirijki- laž?

Muhammed al-Arifi
3news
03.01.2013.
u 16:28

S internet stranice AlterNet, s koje je i krenula informacija, vijest je povučena uz isprike čitateljima.

Vijest da je saudijski vjerski vođa pozvao na masovno silovanje sirijskih žena na brzinu je obišla svijet i objavili su je gotovo svi svjetski mediji. No, s internet stranice AlterNet, s koje je i krenula informacija, vijest je povučena uz isprike čitateljima. 

Podsjetimo, mediji su prenijeli vijest da je Muhammed Al-Arifi pozvao na masovno silovanje sirijskih žena kako bi se borcima u ratom zahvaćenoj zemlji pružilo seksualno olakšanje.  Navodni poziv na "brak radi odnosa" naišao je na oštre osude muslimana širom svijeta, koji su taj prijedlog nazvali "silovanjem žrtava sirijske krize".

Tvrdilo se da je Muhammed Al-Arifi rekao da bi militanti trebali ući u kratkotrajne brakove, od svega nekoliko sati, kako bi svaki od njih mogao doći na red, a da podobnom mladenkom smatra svaku ženu stariju od 14 godina, udovicu i rastavljenu ženu te da vjeruje kako svojom fetvom osnažuje mudžahedine u Siriji i kako su takvi brakovi sirijskim ženama "sveta dužnost koja će im osigurati ulazak u raj".

Komentara 105

ST
Startrack
17:12 03.01.2013.

Al sto vrjeme vise prolazi to ovi muslimanski vjerski fanatici dolaze sa vecim cudesima.

OB
-obrisani-
17:12 03.01.2013.

rizo alo bosna...jel da ovaj u stvari nije mislio tako ? i da je to iz humanih razloga...o kojima kuran piše

OB
-obrisani-
17:10 03.01.2013.

Riznice gde si ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije