Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE

Vijeće žena svjetskih lidera želi Kosor za članicu

kosor merkel
AFP
07.04.2010.
u 21:42

Vijeće žena svjetskih lidera ustanovljeno je prije 14 godina i cilj mu je mobilizirati trenutne i bivše predsjednice država, vlada i ministrice.

Predsjednica Finske Tarja Halolen, ujedno i predsjedavajuća, Vijeće žena svjetskih lidera uputila je poziv premijerki Jadranki Kosor za članstvo u Vijeću.

– Vaša karijera i služba su primjer i inspiracija ženama kako bi preuzele svoje zasluženo mjesto s muškarcima na najvišim dužnostima– napisla je T. Halolen u svom pismu hrvatskoj premijerki te joj čestitala na dosadašnjemr radu te je dodala kako su članice Vijeća ponosne što je predsjednica Vlade Kosor lider svoje zemlje. Vijeće žena svjetskih lidera ustanovljeno je prije 14 godina i cilj mu je mobilizirati trenutne i bivše predsjednice država, vlada i ministrice kako bi sudjelovale u zajedničkim aktivnostima od ključne važnosti za žene.

Ključne riječi

Komentara 4

PO
pospana
12:05 09.04.2010.

Bas lijepo, cestitam!

KO
kompa
23:27 07.04.2010.

cestitam zasluzeno je dobila poziv

MI
mica1111
11:36 08.04.2010.

...kako vidim ova vijest i nije tako važna za VL...više pažnje bi ste potrošili na Ellu...ili Simonicu...otužno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije