Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sisak
Povratak na članak

Vijeće srpske nacionalne manjine proslavilo svoju krsnu slavu Svetog Save

Sveti Sava najveći je srpski svetac i prvi srpski arhiepiskop.

Komentari 17

Avatar @promatrač
@promatrač
08:34 28.01.2015.

Cjepanje i odvajanje ste s materinim mlijekom usisali u sebe. Hereticima i odbačenicima zna se gdje je mjesto. Srpskom zaslugom, prije svega izdajom križa, Islam je se proširio Europom. Jad i patnju nabacili ste na sve nas skupa, za toto se mora danak platiti, ovako ili onako.

VL
KO
Komacero
17:13 27.01.2015.

Osovina zla.Inace je pravoslavnu crkvu u Hrvatskoj osnovo Ante Pavelic ali ko bi to znao jko i Hrvatsku povjest

VL
ČA
čarapan
20:56 27.01.2015.

Ne postoji kanonski priznata Hrvatska,Makedonska i Crnogorska Crkva.To ti dodju nesto kao sekte.A danas kakva je moda mozes napraviti i Versace Karambolisticko Hobitabilnu Crkvu,hiljadu potpisa blagajnik i predsednik i cepaj.Samo ne razumem da jedan Hriscani moze izustiti takve bljuvotine na racun druge vere?Zbog takvih maloumnika se i desilo ono zlo u Parizu pre neki dan.Kad si tako skolovan verovatno znas zasto je Vatikan tu gde jeste i zasto su ga stari Rmljani bas u Rimu napravili,nauci nesto iz toga.

VL
DB
db123
17:12 27.01.2015.

3a 2om. U Vreme govnoslavije nisam znao za savu pa nemoram ni sad.

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
15:16 27.01.2015.

Sv. Sava je koliko znam zaštitnik homoseksualaca u Srbiji, a vidile su se njegove ikone i onomad u krajini na onim traktorima. Mislim ljudi traže neki nebeski spoj, neku zaštitu, ja bih rekao sa znanstvenog i praktičnog aspekta, potpuno razumljivo,vo, s obzirom da ih policija ne štiti. Jeli ovaj, dakle, dočim ne bi ovdje nitko trebao da se ljuti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.