Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Maliju
Povratak na članak

Vijeće sigurnosti osudilo napad na UN-ovu bazu: Ovo se može tretirati kao ratni zločin!

Vijeće sigurnosti zatražilo je od malijske vlade da odmah provede istragu.Podsjetile su da se "po međunarodnim zakonima napadi na mirovne snage mogu označiti kao ratni zločin"

Komentari 6

US
Ustajaustasesvi
23:14 28.11.2015.

et to vec moze...a kada irael ubija djecu po UN objektima u Gazi,te bolnice i skole,to onda je stvar izraela

VL
UN
unbekant
08:23 29.11.2015.

A kako se zove napad UN-ja po nekim drzavama svjeta,i odobravanje tih isti od UN,jeli to humana akcija,ili teroristicka akcija...............

VL
DU
Deleted user
23:09 28.11.2015.

interesantno kako je uvijek "ratni zlocin" kad njih roknu a kad oni rokaju I siluju po Maliju djecu od 10 godina nije ratni zlocin. isto tako I sad ubise onog turskog opozicionara, niko ni rijeci a sjecate se kako su vristali kad je ubijen onaj neki ruski.

VL
Avatar mason
mason
23:32 28.11.2015.

Kako to da Rusi ne posalju zrakoplovstvo u Mali ili neku drugu africku drzavu da se bore protiv terorizma,slucajno su bas izabrali Siriju.

VL
DU
Deleted user
04:14 29.11.2015.

Vijeće UN osudilo zločin, a istovremeno optužuje Europu za kršenje ljudskih prava zbog nepropuštanja ekonomskih ilegalnih emigranata... hmmmm... baš me zanima zašto SAD, Kanada, Australija, Kina i još nekoliko bogatih zemalja ne moraju puštati ekonomske ilegalne imigrante, a mi bi to trebali činiti bez razmišljanja... a i s druge strane, gdje god je UN slao svoje "mirovne snage", tamo je samo cvjetalo tržište prostitucije i prodaje droge

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.