Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DANAŠNJOJ SJEDNICI
Povratak na članak

Vijeće HRT-a odbilo Izvješće o ostvarenju obveza iz Ugovora s Vladom u 2015. godini

Član Vijeća Zdravko Kedžo među razlozima je naveo „neprofesionalizam, nepismenost i neobjektivnost”

Komentari 12

MA
Marko1337
16:16 30.05.2016.

HRT je od galića postajala svakim danom sve više partijska utvrda i uhljebilište partijske gamadi. Zar nije dovoljan samo jedan podatak da jedan aco stanković već 16 godina ima sat jugo-srbovizije i za to je plaćen više nego premijer. a takvih primjera ima previše. To zlo od HRT-a je toliko zaraženo da to ni jedan Kovačić niti itko može ozdraviti, zato to smeće treba dati na tžište.

VL
DU
Deleted user
17:36 30.05.2016.

Ajmo pogađat di su pare.

VL
Avatar maxist
maxist
17:08 30.05.2016.

Nakon Galića -potop profesionalno,tehnički, programski....svi su iživljavali...

VL
PE
pessimus
17:12 30.05.2016.

samo su se naivci mogli nadati drugačijem stavu programskog vijeća. dok je ha$$anbegović ministar kulture a šenol predsjednik nadzornog odbora ne može ni biti drugačije.

VL
AR
arjavas
14:41 30.05.2016.

Akaj bi trebalo očekivati od privatnog TV biltena HDZ-a i Kitarovičke , osim pljuvanja po svemu onom kaj je bilo u prošlom mandatu ? Sva poboljšanja koja su napravljena , od tehnike , 4 programa , ovaj " svemorski studiodio " je valjda napravio Kovačić , Jozo , Tončica i ostala HDZ ekipa ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.