Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Njemačkoj

VIDEO Vojni avion 'promašio' pistu i sletio par metara od ljudi

zrakoplov
YouTube
27.12.2012.
u 23:44

Pilot je u jednom trenutku javio da iz kokpita 31 tonu teškog vojnog zrakoplova Transall C-160 ne vidi početak piste. Tada je spustio zrakoplov na cestu ispred piste u zračnoj luci Ballenstedt .

Oko tisuću ljudi uživo je u Njemačkoj gledalo dramu kada je vojni zrakoplov sletio ispred piste te prošao samo par metara od ljudi, piše Daily Mail.

Pilot je u jednom trenutku javio da iz kokpita 31 tonu teškog zrakoplova Transall C-160 ne vidi početak piste. Tada je spustio zrakoplov na cestu ispred piste u zračnoj luci Ballenstedt gdje su stajali gledatelji te zamalo izbjegli da ih avion ne zgnječi.

Obitelji, djeca i zaljubljenici u zrakoplovstvo su se okupili kako bi slavili posljednji let vojnog teretnog zrakoplova Transall C-160. Drama je počela kada se ogroman zrakoplov spustio prenisko te sletio 30-ak metara prije piste na cestu.

Nakon "tvrdog" slijetanja na cestu, zrakoplov je poskočio u zrak te se nagnuo na desnu stranu. Samo par metara od nekih gledatelja prošla su krila i propeleri "grdosije". Potom se zrakoplov napokon dočepao piste, a gledatelji su odahnuli.

>>Srušio se vojni zrakoplov, poginulo 27 osoba

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
07:42 28.12.2012.

vazno je da je sve bez zrtava proslo....

Avatar ludi kekec
ludi kekec
09:42 28.12.2012.

nije sletio na CESTU, nego na rulnu pistu. i nije bilo baš ničeg dramatičnog u tome - jednostavno je sletio desetak metara prije piste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije