Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gori i u BiH

VIDEO Vatrogasac iz Neuma: 'Ostali smo bez vode, vatra nas je opkolila i ostao nam je samo jedan izlaz'

Vatrogasci u Neumu
Foto: Printscreen Nova BH
1/3
11.08.2022.
u 10:54

I vatrogasci u Neumu danima su na terenu. Ne spavaju, imaju lošu opremu, ali ne odustaju.

Požari već danima divljaju i u susjednoj BiH. U Neumu su vatrogasci danima na terenu. Kažu kako su svjedočili nezapamćenim scenama. 

Riskiraju živote, ne spavaju, imaju lošu opremu, ali ne odustaju. Što je najgore u teškim se, po život opasnim situacijama, uglavnom nađu zbog neodgovornih pojedinaca, javlja Nova BH

"Zamjenik zapovjednika i ja bili smo u situaciji kad nas je vatra obišla i puklo nam je crijevo od vode. Ostali smo bez vode, vatra nas je opkolila i ostao nam je samo jedan izlaz. Preko Međa smo bježali do čistine. Kolege su mislile da smo izgorjeli. Sve je izgorjelo na tom djelu gdje smo bili'', prepričao je vatrogasac Mišo Vukasović. 

Požar na planini Žaba u neumskom zaleđu u potpunosti je ugašen. Obilna kiša koja je pala u srijedu u poslijepodnevnim satima, ugasila je vatru s kojom su se vatrogasci borili danima, javlja Hercegovina.info.

 

Ključne riječi

Komentara 1

KR
Krotila
11:39 11.08.2022.

Dalmatinski Neum 🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije