Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CESTA SPLIT-SOLIN

VIDEO Ušao u suprotni smjer i stao nasred ceste, sve oduševila reakcija kamiona: 'Svaka mu čast'

Facebook/Prometne zgode i nezgode
27.11.2023.
u 10:37

Brojni pratitelji ostali su iznenađeni što nije došlo do veće katastrofe, a pohvalili su i reakciju kamiona

Jedan od jačih kontraša koje smo objavili, komentar je s Facebook stranice Prometne zgode i nezgode na kojoj je objavljen video snimljen na cesti Split-Solin. Naime, dashcamera pokazuje kako se sve dogodilo prošlog utorka prije podneva, kada je vozač ušao u suprotni smjer i tamo doslovce stao.

Kako se vidi na snimci, vozač koji je to snimio nalazio se u  desnoj traci paralelno je vozio s kamionom koji se nalazio u lijevoj. U jednom trenutku kamion je naglo zakočio, da bi se sekundu nakon na snimci mogao vidjeti bijeli automobil koji je stajao u suprotnom smjeru. Brojni pratitelji ostali su iznenađeni što nije došlo do veće katastrofe, a pohvalili su i reakciju kamiona. 

- Dobro je završilo. Kamo sreće da je svako svjestan opasnosti u prometu i da im vidi i refleks kao ovaj vozač kamiona... Svaka čast! - komentirali su neki.

- Svaka čast kamiondžiji, a ovom ako nije došlo do najgoreg neka slavi rođendan - poručuju drugi.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar possibilis
possibilis
13:34 27.11.2023.

Opet zamjena teze. Reakcija je sasvim normalna i ocekivana (vozac kamiona ima bolji pregled). SITUACIJA je suluda i nenormalno opasna. Mislim da bi skoro svatko trijezan i s kakvim- takvim refleksima napravio isto kao i snimljeni vozac kamiona. Ono sto izvan pameti- to je situacija (mozda i reakcija) ovo genijalca u bijelom autu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije