Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićna oluja

VIDEO Troje mrtvih: Kroz SAD prošla 34 tornada

Softball
Foto: Pixsell
1/2
26.12.2012.
u 15:41

Veliki dio SAD-a imao je problema sa nevremenom za Božić, a zabilježena su čak 34 tornada sve od Teksasa pa do Alabame.

Veliki dio SAD-a imao je problema sa nevremenom za Božić, a zabilježena su čak 34 tornada sve od Teksasa pa do Alabame, piše ABC News. Na svojem putu je nevrijeme ubilo najmanje troje ljudi.

Oluja je prvo prošla kroz Teksas pa je zahvatila Louisianu da bi potom prošla kroz domove u Mississippiju. Diljem regije Meksičkog zaljeva, od Teksasa do Floride preko 280 tisuća ljudi je još bez električne energije.

U regiji oko Houstona je drvo palo na automobil i ubilo vozača. 53-godišnjak je poginuo u Louisiani kada je stablo palo na njegov dom, a 28-godišnjakinja je poginula u nesreći na snježnoj autocesti u Oklahomi.

U osam država su izdana upozorenja zbog nevremena.

>>Žena mirno spavala u kući, a tornado joj odnio krov nad glavom

Ključne riječi

Komentara 1

ZL
zlako
11:16 27.12.2012.

To se dogodilo jer imaju zdravstveni odgoj a bit če to posvuda.I ako ne vjerujete ne možete izbječi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije