Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisilila ga mafija

VIDEO Svećenik krijumčario kokain u kondomima koje je progutao

Krsto Papić
Foto: Mišo Lišanin
1/2
31.01.2013.
u 07:45

Pet paketića s kokainom pronašli su u njegovoj prtljazi, a nakon što je odveden u bolnicu pronašli su još 13 paketića kokaina.

Kolumbijski svećenik Fabio Ricardo Rodriguez uhićen je u moskovskoj zračnoj luci gdje je utvrđeno da je krijumčario 780 grama kokaina.

Pet paketića s kokainom pronašli su u njegovoj prtljazi, a nakon što je odveden u bolnicu pronašli su još 13 paketića kokaina i to u kondomima koje je progutao, piše Euronews.

- Kolumbijska mafija prisilila me na ovo. Za mene kao svećenika ovo je izuzetno teško - branio se Rodriguez kojem prijeti 10 do 15 godina zatvora.

>>'Bila sam u paklu kokaina i orgija, a sad svaki dan idem na misu'

Komentara 4

OB
-obrisani-
09:10 31.01.2013.

nije imal.....zdravstveni odgoj...

Avatar Alfons_x
Alfons_x
09:54 31.01.2013.

U duhu pravovaljanog informiranja, bilo bi poželjno naglasiti kako se radi o anglikanskom svećeniku koji sa RKC nema apsolutno nikakve veze, čak ne dijele ni istoga papu. Naime poglavar anglikanske crkve je engleski kralj

KA
kabul2
07:49 31.01.2013.

Isusek dragi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije