Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noćno kupanje

Procurio nestašni video! Splićane šokirao prizor u centru grada

kupanje
Screenshot Dalmacija Danas
15.05.2022.
u 11:18

Bućkali su se u plitkoj vodi fontane i ludirali, sve pred očima javnosti.

Turistička sezona je počela. U Dalmaciju već pristižu brojni strani gosti. A da i ove sezone neće nedostajati zanimljivih pričica svjedoče i sinoćnje snimke iz centra Splita.

Naime, dvojica muškaraca, vjerojatno stranaca, kupala su se u fontani u blizini crkve Sv. Frane. Ne bi to bilo nešto posebno zanimljivo, da to nisu radili goli, piše Dalmacija Danas

Bućkali su se u plitkoj vodi fontane i ludirali, sve pred očima javnosti. Očito im nije problem javno izložiti svoj "ponos" pa čak i u točki grada koju snima barem nekoliko nadzornih kamera. Inače, centrom Splita zabranjeno je čak hodati u kupaćim gaćicama. 

Dalmacija Danas je objavila video nestašluka koju je snimio njihov čitatelj, a snimka je, naravno, cenzurirana na "bitnim" dijelovima...

Ovdje je link gdje možete pogledati snimku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije