Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno
Povratak na članak

Šokantna snimka: Bacio dijete s mosta dok je majka sa strane navijala

Događaj su snimili šokirani kupači...

Komentari 8

TH
than
22:58 31.08.2016.

Sa 8 metara visine baciti 4godisnje dijete u rijeku ?!?!?! Sto su oni ocekivali da ce se dogoditi ? Oboje u zatvor...

VL
MA
mađar
23:22 31.08.2016.

majkin????ima li nekog PISMENOG u ovom istočnjačkom listu!?

VL
OB
ObrenM
15:54 02.09.2016.

Kamo ovaj svijet ide? Ubrzo ce se ovakove, a mozda i gore nastranosti prikazivati kao performance.Kod nas je pred vise godina"umjetnica" Vlasta Delimar pred djecom i ostalom publikom prikazala svoj umjetnicki rad sa klanjem zive kokosi i prskanjem krvi uokolo.Sada izgleda neostvarivo, ali ce doci i do toga da ce sotonisticke sekte prikazivati ljudske zrtve, cega ima i sada -samo u tajnosti.

VL
RE
realisticki
04:08 01.09.2016.

Svugdje u svijetu, za svaku sitnicu treba neka potvrda ili dozvola. Stvarat djecu može svatko bez nekih problema sa molbama i biljezima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.