Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SILOVITI UDARAC

VIDEO Snimka nesreće iz drugog kuta: Nadzorna kamera 'uhvatila' zastrašujući trenutak

Foto: PIXSELL
1/18
26.04.2021.
u 18:49

Snimke pokazuju kako Audi pukom srećom nije usmrtio nekoga od nedužnih prolaznika

Koliko je teška bila prometna nesreća koja se dogodila danas na zagrebačkoj Aveniji Dubrava, svjedoče i snimke nadzornih kamera. Na njima se može jasno vidjeti kako pukom srećom Audi, koji je pri velikoj brzini i bez kontrole udario u parkirane automobile te se prevrnuo na krov, nije usmrtio nekoga od nedužnih prolaznika. 

>> VIDEO Snimke nesreće u Dubravi snimljene iz drugog kuta

Podsjetimo, nesreća se dogodila danas oko 14:30. Vozač je iz automobila izvučen bez težih ozljeda. Zasad je poznato da je lakše ozljede pretrpio samo prolaznik kojeg je ozlijedio jedan od parkiranih automobila, što se može vidjeti i na snimci u nastavku.

>> VIDEO Trenutak nesreće u zagrebačkoj Dubravi: Parkirani automobil se odbio prema prolazniku 

 

Komentara 35

LA
lamborgini
20:05 26.04.2021.

Jucer za sudar Ogiera i vozaca BMW-a odmah izadju u novinama imena ,ime policajca ,prolaznika ,stanara u zgradi .A za ovog tatinog sina sto je u Dubravi napravio kaos ni imena ni tablica se ne vidi .Sve se vjesto sakriva ,vukojebina od drzave .

DU
Deleted user
19:38 26.04.2021.

Išao je preko 100 sigurno, znaju tamo po tramvajskoj traci juriti i dosta brže. A policija ima postaju na 100 metara i nikada ne kontrolira promet. Da je lik išao samo malo desno zabio bi se u stup i ne bi preživio

JA
jadnatikoza
20:28 26.04.2021.

Sad ćemo izvući neko ime nekog sinčića iz HDZ-a koji će se braniti sinkopom. Povući će g.Sova veze u sudstvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije