Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europa u bijelom

VIDEO Snijeg zameo njemačke prometnice uoči vikenda

Auto-moto
Renato Branđolica
07.12.2012.
u 18:17

Prvi ovosezonski snijeg na sjeveroistoku Francuske primorao je vlasti da izdaju upozorenje o vremenu

Snijeg je zameo ceste na zapadu Njemačke uoči vikenda izazvavši probleme brojnim vozačima. Prema njemačkoj meteorološkoj službi očekivalo se 10, a u višim područjima i do 15 centimetara snijega.

Posebno su oprezni morali biti vozači na području grada Mainza gdje je do ranog poslijepodneva ceste gotovo potpuno prekrio snijeg. Dužnosnici su upozorili i na led jer se očekuje da će temperatura na sjeveru i istoku zemlje pasti i do -16 Celzijevih stupnjeva.

Snijeg je izazvao probleme i Francuzima. Prvi ovosezonski snijeg na sjeveroistoku Francuske primorao je vlasti da izdaju upozorenje o vremenu. Napadalo je i do 10 centimetara snijega, a temperature su ove sezone prvi put pale ispod nule, što je također dovelo do prometnih problema. Školski busevi na istoku zemlje danas nisu vozili, a u pariškim zračnim lukama zrakoplovi su kasnili do jedan sat.

Ključne riječi

Komentara 1

GA
gary1
21:56 07.12.2012.

e sad ćete ga drobiti o snijegu kao da nikada nigdje nije padao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije