Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBARANJE SVJETSKOG REKORDA

VIDEO Skok s visine od 40 metara: Bez padobrana se bacio u more

Foto: Screenshot
1/5
27.10.2020.
u 10:38

Ovaj je skok bio humanitarnog karaktera jer je Bream prikupljao novac za ustanove za mentalno zdravlje

John Bream, bivši pripadnik britanske padobranske pukovnije, pokušao je oboriti novi svjetski rekord skokom iz helikoptera u more i to – bez padobrana.

Bream, poznat pod nadimkom Leteća Riba, skočio je s visine od 40 metara u more kod otoka Halying u Velikoj Britaniji. Ronioci koji su osiguravali mjesto rekli su kako je Bream nakratko bio u nesvijesti nakon što je nezgodno pao u more i udario glavom te je iz predostrožnosti prebačen u bolnicu. Poslije je viđen kako govori s medicinskim osobljem dok ga je pregledavalo.

Ovaj je skok bio humanitarnog karaktera jer je Bream prikupljao novac za ustanove za mentalno zdravlje. Novac će biti doniran udrugama koje brinu o ratnim veteranima.

BBC piše kako je Bream još u srpnju rekao kako je sve to "jako bolno" onima koji su poznavali veterane koji su si oduzeli život. Dodao je i kako je jako težak odlazak iz vojske te želi pokazati da ne treba živjeti u prošlosti, da se i dalje mogu postići sjajne stvari.

Iz Guinnessove knjige rekorda poručili su kako još uvijek čekaju dokaze o pokušaju obaranja svjetskog rekorda.

Ključne riječi

Komentara 1

TA
tamanitelj
13:02 27.10.2020.

Super snimka 🐴 ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije