Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo san

VIDEO Sj. Koreja objavila snimku na kojoj razaraju američki grad

Sjeverna Koreja, portal
Screenshot YouTube
05.02.2013.
u 17:55

Na YouTubeu objavili su video u kojem mladić sanja o ujedinjenoj Koreji, a na kraju se prikazuje američki grad nalik na New York kako gori u plamenu

Sjeverna Koreja objavila je na YouTubeu video u kojem se vidi napad na američki grad poput New Yorka, a snimku je u subotu na internet stavila sjevernokorejska službena internetska stranica Uriminzokkiri koja prenosi vijesti i propagandu s državnih medija.

Video počinje s mladićem koji sanja da leti u raketi lansiranoj u orbitu Zemlje i dok kruži oko Zemlje, kamera zumira ujedinjenu Koreju. U pozadini se čuje pjesma "We are the World".

Pred kraj sna pokazuje se američki grad u kojem se vidi zgrada nalik na Empire State Building koji na kraju gori u plamenu, piše Yahoo News.

– Negdje u Sjedinjenim Državama crni oblaci dima valjaju se. Čini se da je gnijezdo zla u plamenu koji je samo izazvalo – piše u tekstu koji prelazi preko videa.

Snimka završava riječima:

– Unatoč svim pokušajima imperijalista da nas zgaze i izoliraju, nitko nikada neće moći zaustaviti narod koji korača prema konačnoj pobjedi.

>> Sjeverna Koreja testira nuklearnu raketu. Ova može do SAD-a!

Ključne riječi

Komentara 7

DO
domagojb963
19:35 05.02.2013.

Unatoč svim pokušajima imperijalista da nas zgaze i izoliraju, nitko nikada neće moći zaustaviti narod koji korača prema konačnoj pobjedi. - vaša kukuriku koalicija -

DU
Deleted user
22:51 05.02.2013.

cecana je napisao/la: bolje da hrane vlastiti narod koji sanja mrvicu kruha ! ---------------------------------------------------------------------------- pa ne trebas za to ici do koreje, ookreni se oko sebe. 1 million gladnih usta sanja mrvicu kruha. CETVRTINA stanovnistva

CE
cecana
18:46 05.02.2013.

bolje da hrane vlastiti narod koji sanja mrvicu kruha !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije