Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prka i luković

VIDEO Pogledajte kratku povijest najmoćnijih hrvatskih bankara

Brodogradilište
Foto: Vanja Zubčić
1/2
06.10.2012.
u 00:00

Tu je i rasprava očeva predsjednika Ive Josipovića i vlasnika Agrokora Ivice Todorića, Ante Josipovića i Ante Todorića, na sjednici Centralnog komiteta Saveza komunista Hrvatske

U novoj HRT-ovoj emisiji Spektar voditelja Petra Štefanića objavljen je i prilog o karijernom putu dvojice moćnih hrvatskih bankara, Franje Lukovića iz Zagrebačke banke i Bože Prke iz PBZ-a. Prilog novinara Vedrana Kukavice obiluje zanimljivim arhivskim snimkama na kojima se ne nalaze samo glavni junaci - tu je između ostalog rasprava očeva predsjednika Ive Josipovića i vlasnika Agrokora Ivice Todorića, Ante Josipovića i Ante Todorića, na sjednici Centralnog komiteta Saveza komunista Hrvatske, te razgovor s mlađahnim Radimirom Čačićem iz 1990. godine.

Ključne riječi

Komentara 43

CV
crna vrana
09:19 06.10.2012.

06.10.2012. u 09:07h kenedy je napisao/la: Smrtna kazna , kaj got ! Nacionalizacija, nemoguća jer su već stranci formalno-pravni vlasnici. Tko su vlasnici tzv. skrbničkih računa to bu zanavek ostala tajna. Josipović Junior je pak naivnom puku obećal novu pravednost.t. Obećanje , ludom radovanje ! Rojs je nažalost bio u pravu ! Inače u svijetu je poznata činjenica da je prvobitna akumulacija uvijek i uglavnom rezultat nekakvog lopovluka.

OB
-obrisani-
09:48 06.10.2012.

jednoumna politika je i danas.... ...kako ste uopće i pomislili da indoktrinirana dječica komunističkih komensara i uglavnom potkazitelja Hrvata uopće i može promijeniti ćud???? jedini način da se te genetsko profesionalne političke krvopije istisnu iz vaših novčanika je virtualna demokracija-bezz političara !!! brzo bi ti sa "zaslugama" dokazali svoju uspješnost....i postali sirotinja.....jako brzo toliko o umnim potencijalima golden spoon boys & girls-a komunizma....koji je u konstanti

VI
vilica
09:12 06.10.2012.

Pod krinkom ''visoke politike'' očito se dogodila velika pljčka naše domovine. Prka (PBZ), Mudrinić (HT), Čović (PLIVA), ... da li zapravo oni zaslužuju status neprijatelja Hrvatske države? Da li prodavanjem našeg dobra, a za svoj i interes nekih stranaca nisu oni izdajice države? Kad pomislim da se približava 18.11. i vidim zašto su Blago Zadro, Siniša Glavašević i svi naši junaci poginuli dođe mi muka i bijes!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije