Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatan prizor

VIDEO Okrutna majka zavezala kćer na ulici i otišla u kladionicu

Povezala kćer (1)
Foto: Screenshot
1/3
24.11.2012.
u 21:38

Majka je zavezala svoju malodobnu kćer povodcom i ostavila ju ispred kladionice da ju čeka dvije-tri minute. Šokantnu scenu snimile su radnice iz ureda preko puta kladionice

Šokantna snimka pojavila se na internetu, a na kojoj se vidi kako majka doslovno na povodcu vodi svoju malodobnu kćer te ulazi u kladionicu i djevojčicu  ostavlja zavezanu na ulici.

Ova šokantna scena zabilježena je u gradiću Bognor Regis na jugu Engleske, a snimile su je radnice iz jednog ureda preko puta kladionice, piše Daily Mail.

Kroz prozor su ugledale djevojčicu staru oko četiri godine kako zavezana stoji nasred nogostupa oko dvije-tri minute. Nakon toga se pojavila žena, vjerojatno njezina majka koja je izašla iz kladionice, oslobodila ju i nastavila mirno hodati ulicom.

Žena je povodac progurala ispod vrata, a dijete ostavila na ulici jer je ulaz u kladionice zabranjen maloljetnicima.

– Vodi ju kao psa, o moj Bože, povezana je kao pas – čuje se na snimci. Identitet majke još nije poznat, a ovu nevjerojatnu scenu pogledajte u videu.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar emilsali
emilsali
07:50 25.11.2012.

Igre na srecu Igre na srecu su odlican pokazatelj kolika je kriza u jednoj drzavi. Sto je kriza veca, to ih ima vise. A na tv samo vidis kako otkucava vreme do kad da posaljes poruku za glavnu premiju. Zatvarajuu se mesare, frizeri dok nicu radnje sve za 10 Kuna +Kladionice+Banke Banke niču svugde gde ima prostora za više od dva šaltera, svaki put kad izlazim iz stana proveravam komšijina vrata. Da li piše Jovanović ili Alpha Bank ?? Bolest....kockarnice,kladionice,sms kvizovi,loto,bingo,tv kvizovi.... dali je to nekada bilo ????

OB
-obrisani-
08:53 25.11.2012.

to se zove dno dna ....moralnih vertikala.....

BO
BokunVina
06:57 25.11.2012.

....koliko je meni poznato, to i jesu lajnice za djecu, koje se vezeu oko prsa(recimo kao prsluk mali), a sprecava se da dijete u gradu s setnji s roditeljima, zaigranoscu svojom ne podleti pod auto, bicikl il slicno. Time see ne drzi dijete strogo uz sebe, vec dijete ima mogucnost kretanja u radijusu, al pri opasnosti, da ne podleti pod auto i slicno...roditelj povuce. Naravno da izgleda po nasem kriteriju il ove dve glupace na video "uzasno". Nepoznate stvari su za sve ljude uzasne i strasne.....al mislim da je ipak manje strasno nego dijete koje je zaigranoscu podletilo pod vozilo i umrlo Na vama je......!!!! Ja ne vidim da dijete vodi kao psa.....a to sto ga je samoga ostavila pred kladionicom, moga ga je neko ukrast....to mi je gore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije