Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA INTERVENCIJA

VIDEO Nesvakidašnji požar u Podravini: Zapalio aute da bi istrijebio žohare

DVD Ludbreg
17.08.2021.
u 23:02

Na Facebook stranici DVD-a Ludbreg objavljeni su detalji neobične intervencije u Podravini, gdje je čovjek zapalio automobil kako bi istjerao žohare.

- Dana 17.08.2021 u 19: 40 dobivamo dojavu od VOC-a o potrebi provjere mogućeg zapaljenja više osobnih vozila u mjestu Ludbreški Vinogradi, Prigorska 18 koju je dojavila osoba spremna to učiniti zbog uklanjanja termita. Na mjesto intervencije izlazimo s vozilom LUDBREG 104 te 3 vatrogasca, u pripravnost stavljamo vozače i grupu vatrogasaca.

Dolaskom na mjesto intervencije uviđamo da je spomenuta osoba zapalila dva osobna automobila radi uklanjanja žohara iz spomenutih vozila i mogućeg njihovog razmnožavanja. Zbog mogućnosti širenja na okolnu šumu obavještavamo VOC-Varaždin, te putem UVI sustava uzbunjujemo operativnu postrojbu.

Na mjesto intervencije izlazimo s vozilima LUDBREG 110(NV-MAN), LUDBREG 120(AC-MAN) te još 8 vatrogasaca. Pristupamo gašenju sa 3 C mlaza. S nama na mjestu intervencije bili su još djelatnici PP-a Ludbreg - objavljeno je na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 2

TE
terence
00:09 18.08.2021.

Zatvorite ga dok nije jos sta zapalio

RE
Regica
05:58 18.08.2021.

Pa sam je javio da ce zapalit..jedino kaj nebi smio prije 9-tog mj palit po dvoristu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije