Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJI PRIZOR

Što se ovdje dogodilo? Neobična nesreća na Pelješcu širi se društvenim mrežama

20.07.2022.
u 13:40

U ovom trenutku nije poznato kakva je materijalna šteta.

Društvenim mrežama proširila se zanimljiva snimka koja je navodno snimljena u blizini mjesta Viganj koja dokazuje da opreza u prometu nikad dosta, a pogotovo kad niste u svojem vozilu.

I dok se u pozadini čuje pjesma Mladena Grdovića ''Nije u šoldima sve'', vidi se kako automobil koji snimaju ide unatrag sve dok nije izletio s ceste u žbunje.

Pretpostavlja se kako nitko nije bio u automobilu i da je popustila ručna kočnica zbog čega se i dogodila nesreća. Srećom, automobil se nije zabio ni u jedno vozilo koje je u tom trenutku bilo na toj cesti.

U ovom trenutku nije poznato kakva je materijalna šteta.

Vezano uz navedeni slučaj, poslali smo upit PU dubrovačka-neretvanska.

"Vezano za dostavljeni upit obavještavamo Vas da smo pregledom snimke ustanovili da se događaj zbio u blizini mjesta Donja Banda, općina Orebić, na državnoj cesti D-414.

U razgovoru s kolegama koji žive i rade na sektoru koji pokriva navedenu lokaciju, doznajemo kako je snimka nastala prije najmanje 3 godine, međutim događaj nije prijavljen policiji stoga nemamo nikakve podatke koji se vežu za ovaj događaj.

Za ovaj smo slučaj saznali tek kada je snimka već postala viralna na internetu", navela nam je u odgovoru glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup.

 

VIDEO: Čekaju nas paklene vrućine, danas izdano niz upozorenja: 'Oprez, mogući su zdravstveni rizici'

Komentara 1

SA
sargu123
14:53 20.07.2022.

Išao se "olakšati" u žbunje i eto .ranja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije