Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometni nesporazumi

VIDEO Nemoj mi trubit' na semaforu jer ću ti doć' sa sjekirom!

rusija (1)
Foto: Screenshot youtube
1/7
29.09.2012.
u 09:05

Posezanje za baseball palicama, štangama, pa i vatrenim oružjem u Rusiji su izgleda sastavni dio svakodnevne vožnje gradom

Zamislite scenu u kojoj stojite na semaforu, a ispred vas stoji motociklist koji ne kreće iako se upalilo zeleno svjetlo. Nervozno ste mu potrubili nekoliko puta, nakon čega on silazi s motora i kreće prema vama sa sjekirom!

Ovo nije scena iz nekog nasilnog filma nego svakodnevica na ruskim ulicama.

Tamošnji mediji objavili su snimke s nadzornih kamera u kojima se vide najrazličitije scene fizičkih obračuna u prometu. Tako je na primjer vidljivo kako jedan od vozača automobila nezadovoljan činjenicom da ga drugi vozač ne želi pustiti ispred sebe - otvara prozor i vadi pištolj!

Posezanje za baseball palicama, štangama, pa i vatrenim oružjem u Rusiji su izgleda sastavni dio svakodnevne vožnje gradom.

Ključne riječi

Komentara 3

OK
okvardz
09:54 29.09.2012.

Moje mislenje da je ovo sve smisljeno napravljeno radi novaca jer mi brzo skidamo i gledamo sta se to dogadja i internet radi i zaradjuje.

MI
mickeyzg
11:12 29.09.2012.

29.09.2012. u 09:54h okvardz je napisao/la: ================================== Je, okvardz, ona ženska se sigurno dobrovoljno dala napucati na pješačkom... ili ono dijete na biciklu je isto režirano izletjelo pred budalu koja vozi krivom trakom...

FE
Felicijen
11:13 29.09.2012.

Taj više nebu trubil...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije